Jechaliśmy ta droga w tym czasie
. Szybkość niektórych samochodów przeraża.
Powinna być obowiązkowa kontrola opon, nie liczy się głębokość bieżnika,ale data produkcji, 70% aut jezdzi na przeterminowanych oponach
Ta guma już nie pracuje z drogą,ale globy jeżdżą na takim G....
Wszystkiemu winna policja. Naprawdę myślicie, że policjantów ruchu drogowego jest na tyle dużo, aby byli jednocześnie na każdej tak często uczęszczanej drodze? Podczas akcji znicz większość jest przy cmentarzach. Po akcji znicz to 1, 2 patrole na cały powiat piotrkowski czy Łódzki wschodni. Takie patrole przede wszystkim dysponowani do obsługi zdarzeń.
Powiem tak na tym odcinku powinni zrobić ograniczenie do 50km/H lub mniej bo jak obserwuje się kierowców ich wyprzedzanie oraz prędkości przy tym stanie drogi do mało kto jedzie choćby obowiązujące tam 70km/H, a co dopiero będzie gdy spadnie śnieg na te koleiny.
Jak dla mnie to na całym odcinku remontowanym powinny być odcinków pomiary prędkości. Od węzła do węzła i znów za węzłem do następnego, bo jak by się zrobiło te ograniczenia w ten sposób to nie jeden kierowca by jechał wolniej co ca tym idzie każdy za nim by też jechał wolniej. A Angli czy takich remontach stawiają radary i jakoś nie ma tyłu wypadków tylko u nas na wszystko pieniędzy i pomysłu brakuje A ludzie później giną....
Przykład - w Niemczech na prawie każdej budowie fotoradar i to nie oznakowany bo po co to oznakowanie ze jest radar kierowcy powinni mieć świadomość po co są ograniczenia, nie ze uczucie ze są inteligentniejsi od znaków drogowych
Znowu bmw, to jest jakaś zależność.Patrze na niektórych biznesmenów rolniczych z beemek to ręce opadają. Gdybym miał bmw to bym sprzedał ze wstydu, ale nawet mi do głowy nie przyszło żeby kupić ten burakowóz. Wystarczy popatrzeć na filmiki w necie by zrozumieć, że bmw to stan umysłu.
Proponuje osoba odpowiedzialnym z organizacje ruchu nieść tam ograniczenie bo i tak nie działa oraz zlikwidować pachołki oddzielające pany bo robią tylko zagrożenia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!