Nie chce znalesc sie w skorze Chojniaka.Sadze ,ze dopiero teraz zrozumie ile zla potrafi uczynic drugiemu czlowiekowi.Mysle ,ze sąd bedzie mial sporo pracy.Czy to zle? Juz czas aby ten czlowiek juz wiecej nikogo bezpodstawnie nie oskarzył.Zycze odwagi i konsekwencji w dzialaniu P. Jacku.
Brawo pnie SOKALSKI chojniak już nie będzie prezydentem więc posadka czeka spowrotem.
Kiedyś "wyciągano dzieci z bram", mieszkań. Załadowywano je i wywożono na przymusowe roboty. Wiele z nich, już nigdy nie wróciło do POLSKI, rodzin. Smutne, ze ktoś w nazwie przypomniał tamte czasy nazistów.
Nokaut to bedzie w obecnych wyborach :)))
W tle zdjęcia widać "mordownię" pod nazwa "Literacka". Byłem tam, ale uwierzcie: Dym, smród piwa. Nie mówiąc o jakiejkolwiek tam literaturze, nie ma gazet do poczytania. Ciemności, półmrok sprawiają, że miejsce to na pewno nie nadaje się nawet do czytania, czy spotkań. Z planszy dowiedziałem się, że jest to Miejskiego Ośrodka Kultury w Piotrkowie Trybunalskim.
Racja. Niedługo sam będzie oskarżony.
Tylko kto wniesie oskarżenie?Nowy prezio?
no ja wierzę, że piotrkowianie na pierwszym postawią krzyżyk, a nie że oddadzą mu swój krzyżyk :-)
Niechaj tak się stanie jak prorokujesz :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!