metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)23.04.2014 14:32

... i ostatnie zdjęcie... "czas nawet dobry ale za brak włączonych świateł będzie 100 zł i 2 punkty karne" :D :D :D

10

luzik luzikranga23.04.2014 15:10

Cytuję: "slalom między testowymi pytaniami".
Że niby co: pytania leżały na ulicy/placu? A może jeździli po komputrach, bo testy to teraz tylko w wersji elektronicznej ...

30

dag ~dag (Gość)23.04.2014 19:14

Cytuję:
"czas nawet dobry ale za brak włączonych świateł będzie 100 zł i 2 punkty karne" :D :D :D

A propos świateł. Czy policja zajmie się w końcu samochodami z diodami led kupionymi na bazarze. Nie spełniają żadnych norm, są słabo widoczne (niiieee nie mówię o tych w mercedesach czy innych nowych samochodach) ostatnio nawet widziałem jak ładnie się mrugały nawet z kierunkowskazami. Czemu policja nie zabiera dowodów oraz nie wystawia mandatów. Przecież to będzie lepszy biznes niż fotoradar!

10

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)23.04.2014 20:33

Zamiast na głupi lans i bezsensowne palenie paliwa można te (wojewódzkie) pieniądze przeznaczyć na inny cel. Nie rozumiem sensu dalszego finansownia rozlicznych imprez w wordzie (typu zamknięty koncert bajm-u czy "jazda z jajkiem na talerzu"), kiedy pieniądze z budżetu województwa winny trafiać np. na racje żywieniowe w prowadzonych przezeń szpitalach.
Dyrektorowi word-u gratuluję... dobrego samopoczucia.

50

97-300 97-300ranga23.04.2014 20:55

"expiotrkowianin" napisał(a):
Dyrektorowi word-u gratuluję... dobrego samopoczucia.

Bronisław Brylski – Z-ca Dyrektora d/s szkoleń

21

luzik luzikranga24.04.2014 22:48

"97300" napisał(a):
Z-ca Dyrektora d/s szkoleń

Pięknie to zauważyłeś!

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat