A zaraz jeszcze im dojdzie pilnowanie ludków czy zasłaniają usta i nos. Żadnego odpoczynku tylko harówka i harówka.
Mam taki silnik i nic nie poradzę że auto jedzi 260. Ja nie budowałem auta. Skoro ma takie możliwości to znaczy że jest to legalne inaczej by nie budowano tak szybkich samochodów dla cywili
Ja ostatnio miałem 90 i to na ograniczeniu do 30.I jakoś wszyscy cali zdrowi.
kto i czym zrobił zdjęcie z monitora radaru z wnętrza auta? wygląda jak zrobione od strony kierowcy. kierowca używał telefonu komórkowego podczas jazdy?
Ja zawsze jeżdżę w aucie z osą i w razie wypadku mam gotowe wytłumaczenie dla policji
Na zdjęciu widać że policjan ma czapeczkę więc tym razem daruję sobie głupi komentarz że się czepiam
Widziałem kiedyś to auto pod paczkomatem przy biedronce na belzackiej i nie dało się tamtędy przejść
Ale to od jechana robota. Pilnować czy kierowcy zatrzymują się przed przejściami, czy nie EPI nie jeździ zbyt szybko, no i wkrótce te maseczki jak napisał kolega Jasiu. Przechlapane
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!