Takiemu to od razu dożywotnio zabrać prawo jazdy. Dodatkowo skierować na przymusowy odwyk, za który musiałby zapłacić. Należy tępić tę patologię na naszych drogach i zaostrzyć przepisy dla takich delikwentów. W przeciwnym razie nigdy nie będziemy mogli czuć się bezpiecznie.
Dokładnie 2,5 promila byłem w tym czasie w szpitalu , Jeszcze się awanturował a przez niego spędziłem ponad 3 godz na izbie przyjęć z wybitym barkiem . Przez takich kierowców każdy z nas może stracić życie . Powinien stracić prawko na zawsze i 10 lat więzienia .
To jest pl. Straży, a nie ul. Placu Straży.
[cytat="Piotrkowianin"]To jest pl. Straży, a nie ul. Placu Straży.[/cytat.Znów błysnął intelektem nasz czujny "lider"Jak to dobrze że jest z nami!
Brakowało mi Ciebie :)))
To ile czasu minęło na banicji?!
Mylisz się, jest to ulica o nazwie " Plac Straży " !!!
Sulejowianin ;)
oczywiście, że to jest ul. Plac Straży". Piotrkowianin niech lepiej pilnuje ulic w Piotrkowie a nie zmienia ulice Sulejowa
A jakiś dowód możesz dostarczyć? Skoro w nazwie jest plac, to jest to plac, a nei ulica. Poza tym wyraz plac piszemy małą literą.
ale wyjatkowow tu jest ulica Plac Strazy - dlaczego? nie wiem, ale tak to sie oficjalnie nazywa
A jakieś potwierdzenie? Czyżby to kolejny przykład ignorancji radnych, tak jak np. w Srocku:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!