Ale to raczej nie wiele da. Co za problem dla takiego jechać bez prawa jazdy? Lepiej byłoby rekwirować narzędzie przestępstwa, czyli w tym przypadku samochód czy motocykl.
@Robert
Jesteś potencjalnym mordercą. Też byś był taki mądry, gdyby ci wyszło małe dziecko na drogę? Jestem za zaostrzeniem kar i karanie takich jak ty dożywotnim odbieraniem prawa jazdy.
Takiemu to od razu powinni dożywotnio zabrać prawo jazdy. Niech już nigdy nie wsiądzie za kółko i nie zrobi nikomu krzywdy. Z pracą jako kierowca może się pożegnać. Przymusowe prace społeczne dla takich osobników powinny być obowiązkowe, niech łata dziury w jezdni itp.
"W wyniku zderzenia obrażeń ciała doznała 51- letnia piotrkowianka kierująca citroenem. Poszkodowana kobieta pozostała w szpitalu na oddziale chirurgii." Od doznania urazu, do oddziału chirurgii - czarna dziura. Niech Pani Ewa Drożdż ma na względzie inne służby, z którymi policja współpracuje. Nie chodzi mi o to by mówiła rzeczy, o których nie ma pojęcia, wystarczyłoby jedno zdanie.
A nie pomyślałeś, że ta Pani może sobie nie życzy podawania informacji o stanie swojego zdrowia do publicznej wiadomości? A ma do tego prawo.
Chyba nie zrozumiałeś, o co chodziło jajaja. Według mnie ma pretensje o to, że brakło informacji: "Poszkodowana została przewieziona do szpitala karetką pogotowia ratunkowego".
jestem sprawca wypadku dobrowolnie poddalem sie karze przyznalem sie w peokuratuze prosze nie nazywać mnie mordercą bo nigdy w życiu nikogo celowo bym nie skrzywdził
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!