metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
koloo ~koloo (Gość)30.09.2011 16:08

Postawcie policję przy wjezdzie na gierkówkę w Meszczach... zakaz ruchu ... a tam jak na marszałkowskiej...

00

broda ~broda (Gość)30.09.2011 16:50

Ciekawe co z tego pozostanie po euro?

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)30.09.2011 17:52

"koloo" napisał(a):
Postawcie policję przy wjezdzie na gierkówkę w Meszczach... zakaz ruchu ... a tam jak na marszałkowskiej...

ładnie to tak kapować???w szkole też jesteś kapusiem???

00

lukch ~lukch (Gość)30.09.2011 17:54

To samo co po dożynkach w PT. Dokładnie wszystko to co wybudują. I dokładnie w takiej jakości jak wybudują. Dużo zmiennych więc trudno ocenić, okaże się za 20 lat jaka ta jakość faktycznie jest.

00

nierob ~nierob (Gość)30.09.2011 19:45

kto widział ten "gładki" asfalt na wiadukcie łódzkim??? jechałem tamtędy dzisiaj jakoś bez rewelacji strasznie trzęsie

00

załamany ~załamany (Gość)30.09.2011 20:43

Światła przy wiadukcie "moszczenickim" to dramat dla wielu dojeżdżających do pracy lub szkoły.Korki od strony Warszawy zaczynają się już w Proszeniu a od Katowic przy wjeździe na autostradę.Ciekawe jak długo to wytrzymamy?

00

zuzia ~zuzia (Gość)30.09.2011 21:22

Ja nie wiem, co ten film ma pokazywać. Ja widzę na nim dość pustą drogę, na której trwają prace. Natomiast rzeczywistość widzę inną zgoła. Z tekstu wynika, że kierowcy pomstują. Owszem, ale nie tylko oni. Jak słusznie prawi załamany, jeżdżą też ludzie do pracy, do szkoły, do lekarza, do urzędu... Jeśli ja tak codziennie będę się spóźniać do pracy jak dziś, a wracać jeszcze dłużej (chociaż i opłotkami), to czyja to będzie wina, to spóźnianie się? A konsekwencje dla kogo?
Najbardziej nam w tym wszystkim, w czym żyjemy, jest potrzebne Euro 2012. Ciekawe, ile można stracić na tym interesie?

00

Wodnik ~Wodnik (Gość)30.09.2011 21:38

MALKONTENCI ! Chyba dobrze, że się buduje nowe drogi.Przedtem dziury. Tylko jak długo nawierzchnia będzie wstanie wytrzymać ????

00

Anna Bulwers ~Anna Bulwers (Gość)30.09.2011 22:06

Ale co tam z Piotrkowa do Tomaszowa! Pryszcz! Małe piwo w dużym kuflu. Jedna pepsi, siedem szklanek.
Z Piotrkowa do samej Warszawy, to dopiero jest jazz!!!

00

Maciek ~Maciek (Gość)01.10.2011 10:50

"nierob" napisał(a):
kto widział ten "gładki" asfalt na wiadukcie łódzkim??? jechałem tamtędy dzisiaj jakoś bez rewelacji strasznie trzęsie

Przejedź siępo nowym super betonie do Warszawy. Jest "równie gładki i równy"

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat