A ja chcę się zapytać pana prezesa gdzie obiecane podwójne dopłaty bezpośrednie, gdzie obiecane ceny gwarantowane, gdzie zapowiadany polski holding spożywczy, gdize te mieszkania plus o samochodach elektrycznych nie wspomnę. Chyba to wszystko w telewizji publicznej na obrazku tylko, tak jak i 500 na krowy i 100 na świnie. Dlaczego skłóciliscie mieszkańcow wsi i miast. Naopowiadaliście kłamstw a wszyscy w mieście wierzą że my to mamy. A mamy od was to ze podwyższony wiek emerytalny o 5 lat. Wam już dziękuję. Nie oszukacie mnie znów
A ja chcę się zapytać pana prezesa gdzie obiecane podwójne dopłaty bezpośrednie, gdzie obiecane ceny gwarantowane, gdzie zapowiadany polski holding spożywczy, gdize te mieszkania plus o samochodach elektrycznych nie wspomnę. Chyba to wszystko w telewizji publicznej na obrazku tylko, tak jak i 500 na krowy i 100 na świnie. Dlaczego skłóciliscie mieszkańcow wsi i miast. Naopowiadaliście kłamstw a wszyscy w mieście wierzą że my to mamy. A mamy od was to ze podwyższony wiek emerytalny o 5 lat. Wam już dziękuję. Nie oszukacie mnie znów
Dlaczego SM nie interweniuje w sprawie szambowozu tvpis,zaparkowanego przed mokiem na kopercie dla osób niepełnosprawnych ?
Mam prawomocny wyrok sądu.Jak myślicie co z nim zrobię?
Ja jestem z Woźnik i nienawidzę pisu bo to obłudnicy. Posady i Stołki dla swoich.
Ja nie na temat, ale wiem, że pod tym "tekstem" ten komentarz będzie zauważony.
Wybrałem się dziś z rodzinną na rowery miejskie, wziąłem rower familijny i z dzieckiem w skrzyni ruszyliśmy w drogę. Nie wiem co z tym rowerem jest nie tak, czy jest niewyważony, czy rama i kierownica nie są w osi, to już nie moja sprawa, ale gdyby nie sprawne hamulce to dwa razy dwa razy znalazłbym się na ulicy. Tym rowerem nie da się jeździć, cały czas wnosiło go na prawo, a żeby skręcić w lewo trzeba było balansować ciałem i w zasadzi cały czas miałem wrażenie, że sie zaraz przewróce z tym rowerem. Miała być wycieczka na Wierzeje, a skończyła się przy najbliższej stacji z rowerami. Generalnie gdybym dysponował czasem (pieniądze by się znalazły) to złożył bym pozew do sądy podmiotowi odpowiedzialnemu ze rowerki, które stwarzają zagrożenie dla życia i zdrowia, którymi można przewozić nawet czwórkę dzieci na raz - powodzenia. Dodam jeszcze tylko, że trochę dziwie się urzędnikom miejskim, że nawet nie sprawdzili stanu technicznego sprzętu, który oddają mieszkańcom do użytku. Trochę wstyd nie powiem.
Pingotowa na fejsie już zwołuje ciotki z Kodziarskiej Armii Zbawienia na godzinę 18.30. Ale Kaczyński ma na to raczej wywalone.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!