Nie chcę Cię obrażać, ale czy Ty słyszałeś kiedyś o kreowaniu wizerunku politycznego? Wiesz kto w tym względzie wiedzie prym? Widzisz, dałeś się złapać na ten haczyk jak malutka, naiwna rybka...
Why so many lemmings over here?
Byłem obejrzeć to cudowne dziecko Palikota. Na samym początku jeden z fanów Janusza obrzucił pomarańczami narodowców, nagłośnienie jak cała ta partia do d....Panie Januszu oraz pośle Domaradzki sztandar należy wyprowadzić
Byłem wczoraj i widziałem, że mieszkańcy Piotrkowa nie dopisali Januszowi Palikotowi, więcej widziałem osób na spotkaniu z sekretarzem generalnym SLD, który popularnością nie grzeszy. Świadczy to o tym, że prawdziwi przedstawiciele lewicy byli wczoraj, ale na kongresie w Warszawie. Trzy radiowozy pełne policjantów nie reagowały, gdy narodowcy wznosili okrzyki nawołujące do nienawiści.
Wśród nich dostrzegłem asystenta posła PIS z Piotrkowa, który krzyczał "zamiast liści na drzewach będą wisieć komuniści".
Wychodzi nieuctwo, powinien on przeczytać doktorat Lecha Kaczyńskiego
Wiele w nim mądrości, gdy ktoś chętny aby go przeczytać jest do znalezienia w internecie.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
chyba zawieszony ośl... Domaradzki
Podobno jak się dużo SZCZAWIU je to orientacja się zmienia na homo :)))
Janusz jest ok. Tylko on da rade pogonić tą hołotę od ojca dyrektora.
Czemu kłamiesz,nikt nie rzucał pomarańczami, faszyści chcieli spróbować mandarynkę, to gość oderwał im kawałek i rzucił im przez ulicę, pod nogi na spróbowanie.
Hahaha kolejny lewacki śmieć kłamie ! Znajdzie sie kij na lewacki ryj ! I jeszcze jedno kolego Patriotyzm to nie faszyzm !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!