Pan Dziemdziora dzisiaj na sesji publicznie pokazał, jak chce pracować dla dobra Piotrkowa. Mieszkańcy dobrze Go ocenili w wyborach, nie wybierając, tego pana, na prezydenta.
Ale co dokładnie pokazał?
Koszulę z niedoprasowanym mankietem?
Źle dobrany krawat?
nienapastowane mokasyny?
Co?
OTO JA SŁUŻEBNICA TWOJA....CZAPY Z GŁÓW....NA RAZ NA DWA ŚWIAT ZA USZY DZIŚ ZŁAP....
Ja także byłam pierwszy raz na sesji Rady Miasta i nie wierzę, że można być tak dokuczającym człowiekiem Panu Prezydentowi w momencie, jakże ważnego aktu - ślubowania. Czy Pan przewodniczący Rady Miasta to ta osoba która startowała na prezydenta? To przecież nieporozumienie.
Ja tez byłem i kłam.
http://www.epiotrkow.pl/news/Prezydent-miasta-zlozyl-slubowanie,5987
Pokazówka jakiej w tym urzędzie jeszcze nie było. Kler i nawet Adaszek przyszedł oraz Mroziński i Warzocha. A ilu dyrektorów piotrkowskich szkół. Nie ma się co dziwić, że Chojniak wygrał w I turze. Nawet główny sponsor Chamczyk przyjechał zobaczyć i pogratulować Chojniakowi. Jako to jest żenujące. Ale cóż, każdy z nich liczy na jakieś dotacje z budżetu miasta. Nawet prezydent Komorowski złożył Chojniakowi gratulacje oczywiście na piśmie co nie omieszkano publicznie odczytać zebranym. Żeby pomieścić gawiedź, wyniesione wszystkie krzesła oprócz tych dla radnych. A teraz czekamy na zamach stanu czyli kolejną koalicję która odwoła przewodniczącego rady miasta Jana Dziemdziorę i zmieni skład prezydium rady miasta czyli odwołają wiceprzewodniczących. Kupczenie już się zaczęło dlatego przerwano sesję po raz drugi żeby mieć czas na dogadanie się kto z Chojniakiem i za co. Taka jest ta lokalna polityka. I po co było wmawiać wyborcom, nie głosujcie na Chojniaka, że Chojniak zadłużył miasto na ponad 200 mln, a tera lezie mu się w tyłek byle coś z tego mieć (wyższa dieta i stołeczki). Lewica ma honor i twarz. Pozostali tylko nieliczni mają honor i ambicję. I po co było opowiadać mieszkańcom w kampanii wyborczej, że jak PIS weźmie komisje rewizyjną to prześwietli Chojniaka. Jak prześwietli jeżeli radny Kozłowski kandydat na przewodniczącego komisji rewizyjnej osobiście i publicznie pogratulował Chojniakowi wygranej. Ja już wolę, żeby SLD i PO byli w opozycji. A PIS to tak jak w Sejmie: Nie głosujcie na Samoobronę. A po wyborach weszli z Samoobroną w koalicję. Andrzej Czapla też ma klasę. Wybrał to co mu daje chleb. A oni niech się zagryzą.
masz rację - lewica zawsze ma czerwona twarz, żeby nie powiedzieć wred.....
Wszyscy radni, którzy zostali wybrani w demokratycznych wyborach bez względu reprezentowaną przez nich opcję polityczną powinni tylko i wyłącznie dbać o dobro miasta i ich mieszkańców.Na czas pełnienia przez nich tej zaszczytnej kadencji bycia radnym może należałby zapomnieć o animozjach politycznych i zabrać się z kopyta do właściwej roboty. Ocenimy to podczas następnych wyborów.
[b][i][u]
A Chojniak to nie? A kto był na liście Razem dla Piotrkowa? Sylw2estrer Łopatowski komuch. A kogo Chojniak zatrudnia w urzędzie? Jest tow. Munik sekretarz miasta, są inni jak tow. Malinowski wcześniej kierownik biura posła Bujaka. Więc nie wmawiaj, że lewica jest wredna i ma czerwona twarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!