A gdzie je można nabyć?
Czy ta wejściówka to aby nie kolejna nagroda w ramach osławionych Targów Ślubnych??
Jak nie?!A murek fontanna biblioteka za tyle kasy.Kolejne cudy świata! :)))
Wejściówkami dysponuje oficyna wydawnicza. Jak wszystko, rozprowadzona zostanie wśród elity piotrkowskiej.
Ale przecież książka najważniejsza, a nie impreza.
Do nabycia będzie od 18 grudnia w księgarniach całego kraju oraz w e-księgarniach.
Łojezu, łolaboga dla elyty Pan powiadasz?!
Ło to jo nawet nie liczem na ten zaszczytny zaszczyt. Gdzie mnie tam takom rozhukanom babe kto z tyj elyty by kciał oglondać? Wsune tylko na rufe jakie ciepłe galoty i pójdem se ino luknę przez łokienko na te hulanki.
---
Panie, jaka ksiunżka?! Co za e-ksingarnia?
Toż to ja się bojem nawet te papierzyska dotykać! Trzeba o łep dbać i nie pakować zbyndnych banialuków. A co się tam w tych politykierskich głowach roi, to ja to przecie syćko wiem
No teraz tylko złożyć wniosek o wpisanie ich na listę Cudów Świata! Azjaci mają Mur Chiński, a my w Europie taki piękniuchny Murek Piotrkowski :D
O ja to PT znane będzie na całym świecie!Chyba trzeba będzie uderzyć się w pierś Lolu :)))
Jak przyjdzie co do czego, to będę walić w tę pierś jak szalona ;) W końcu zrodzi się realna szansa, że Piotrków awansuje do rangi mekki turystycznej. I wszystko to dzięki naszemu kochanemu Prezydentowi!
Czapki z głów, Panowie i Panie.
Zaraz zaraz najpierw wpis pózniej reszta :)))
Po raz pierwszy byłam na sesji Rady Miasta i doznałam ciężkiego zawodu jeśli chodzi o zachowanie Przewodniczącego Rady Miasta Pana Dziemdziorę - zabronił zabrać głos Panu Prezydentowi Miasta po uroczystym ślubowaniu. Czy ten Dziemdziora to normalny facio? Jeśli Taka jest cała Rada Miasta jak Pan Przewodniczący to lepszym wydaje się odwalanie śniegu przez Radnych niż branie udział w sesji.
Myślę, że mieszkańcy Piotrkowa zobaczyli kim jest Pan Dziemdziora.
Ty, ~arta, weź ludzi takimi wpisami nie rozśmieszaj, co? Napisz konkret jakiś, a nie oburzenie bez powodu. Myślisz, ze mieszkańcy PT co zobaczyli? Jacy mieszkańcy? Ty? Weź opisz sytuację, konkretny jej przebieg, to każdy sobie sam oceni zachowanie pana Janka. A po co Chojniak miałby co wygłaszać? Gadane ma, ale nic z tego gadania nie wynika. A z tego co pamiętam pan Jan przy obejmowaniu funkcji zapowiadał, że będzie przeciwstawiał się pustemu gadaniu, bajdurzeniu etc. No to przynajmniej widać, że słowny jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!