Jak Pa Dzimdziora korzysta ze Strzelnicy służbowo to mu nie przeszkadzały odgłosy niech sobie już odpuści tych wygłupów!!!
Kilka osób powiedziało mi, żebym zerknął na obrady sesji. Zrobiłem to, to jest jakaś masakra. Po obejzeniu sesji mogę powiedzieć jedno. Tam tylko jakiś radny Berent co jeszcze powie coś składnie i do rzeczy. Reszta to jedna wielka kompromitacja. Przykro się tego słuchało. A prezydent? Cóż, ja na niego nie głosowałem, ale nierozumie cały czas krytykowanie jego poczynań. Dajmy chłopu popracować. Po 5 latach będziemy oceniać.
Skuteczność Dziemdziory jest bardzo słaba. Nie warto mu nic powierzyć bo nic nie załatwi tylko przyczepi się do innych.
Panie radny Pawle Kowalski , co z obietnicą wyborczą wybudowania drogi rowerowej do Koła. Chojniak kilkanaście lat temu "połamał sobie zęby" tą obietnicą wyborczą. Nie idź tą drogą.
Szanowny pan redaktor poda choć połowę tych zapytań i interpelacji? Czy to typowe bicie piany?
Pan Dziemdziora 33 interpelacje i zapytania i tylko 3 wymieniacie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!