metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.04.2010 22:37

"arti2811" napisał(a):
arti2811ranga
24 minuty temu, 22:04
No ale Pan o którym piszesz też sobie dobrze robił i swoim interesom pewnego czasu tak że taki krystaliczny nie jest jak piszesz!

Znajdź mi, proszę, akapit, w którym napisałem że jest "taki krystaliczny". To po pierwsze. A po drugie - kto jest krystaliczny? To bardzo wysoka kwalifikacja. Co to w ogóle znaczy być krystalicznym? Stwórzmy jakąś definicję. Ja - powiem szczerze - łotrem specjalnym nie jestem, ale krystalicznym też bym siebie nie nazwał. Wypiję, zapalę, rzucę mięsem, oglądam się za ładnymi babkami, szkoda wymieniać dalej. Jeżeli Ty możesz o sobie powiedzieć, że jesteś krystalicznym, to - bez ironii - czapki z głów!
Poza tym, do postawienia spraw stojących teraz na głowie na nogi, a tak właśnie mają się sprawy z oczyszczalnią, wcale nie trzeba mieć krystalicznego charakteru. Wystarczą kompetencje i otwarty umysł.
Nie chcę się zatracać teraz w tej dyskusji. Napisałem, co myślę, rzuciłem pomysł. Właściwie, nie mam nic więcej do dodania. I tyle. PS I nie bądźmy pruderyjni: kto z nas nie robił sobie dobrze? Ha!

Komentarz był edytowany przez autora: 04.04.2010 22:39

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)05.04.2010 08:48

Oki masz racje to Twój typ twój kandydat!Jednak Twoja motywacja tej osoby mnie nie przekonała w żaden sposób.Zresztą to nie wątek bo ten określa daną osobe!

Komentarz był edytowany przez autora: 05.04.2010 08:51

00

guzgu ~guzgu (Gość)05.04.2010 19:10

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):

W żadnym wypadku nie chcę kandydatowi SLD szkodzić jako człowiekowi-radnemu, emerytowi-działaczowi lewicy, a z tego co mnie dochodzi - także przykładnemu mężowi, ojcu i dziadkowi.

Dzisiaj na mszy o 13,00 chyba asystował przy chrzcie wnuczka

00

bart ~bart (Gość)11.04.2010 11:07

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Nic do człowieka osobiście nie mam. Ale miastem miałby rządzić były milicjant, członek lewicowej, postkomunistycznej partii? Coś tu nie halo, jak mówi młodzież.

chłopczyku były policjant również i to bardzo dobry policjant zapytaj policjantów ktorzy jescze pracuja w Piotrkowie i co Ci moga powiedzieć na jego temat. Same dobre rzeczy

00

xyz ~xyz (Gość)11.04.2010 12:27

"bart" napisał(a):
chłopczyku były policjant również i to bardzo dobry policjant zapytaj policjantów ktorzy jescze pracuja w Piotrkowie i co Ci moga powiedzieć na jego temat. Same dobre rzeczy

Przychylam się do opinii "bart" . Ukłony i szacunek dla pana Janka.

00

97-300 97-300ranga11.04.2010 13:54

"xyz" napisał(a):
chłopczyku były policjant również i to bardzo dobry policjant

A myślałem że milicjant,"bardzo dobry milicjant"dużo mieszkańców piotrkowa pamięta tego pana jako milicjanta.Chyba podwładni tego pana tak pieją z zachwytu na tym forum.

00

xyz ~xyz (Gość)11.04.2010 14:09

"97300" napisał(a):
A myślałem że milicjant,"bardzo dobry milicjant"dużo mieszkańców piotrkowa pamięta tego pana jako milicjanta.Chyba podwładni tego pana tak pieją z zachwytu na tym forum.

Nie szukaj problemów bo Ciebie w końcu tez ktoś anonimowy "oceni" i będzie ci przykro. Co za różnica milicjant czy policjant? Jeżeli osoba publiczna jest człowiekiem darzonym szacunkiem - to w czym problem? Znam osobiście pana Janka znam od dwóch kadencji rady miasta. A ty widocznie nie lubisz ani milicjantów ani policjantów a zatem musiałeś im kiedyś podpaść. Był i jest bardzo dobrym i zaradnym radnym. Jest przewodniczącym rady osiedla i jest mieszkańcem Piotrkowa którego zasługi doceniła również kapituła przyznając mu kilka lat temu tytuł osobowości roku tzw. Piotra.
xyz

00

michał ~michał (Gość)25.04.2010 17:58

Moim kandydatem jest Jan Dziemdziora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

Henryk ~Henryk (Gość)23.05.2010 10:46

Pan Jan Dziemdziora jest najbardziej kompetentnym z kandydatów na prezydenta.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.05.2010 12:12

"Henryk" napisał(a):
Pan Jan Dziemdziora jest najbardziej kompetentnym z kandydatów na prezydenta.

To już wiemy wszyscy i od dawna. Napisz coś nowego w tej sprawie. A jak nie masz czegoś interesującego do zakomunikowania, to zajmij się już agitacją, bo Twój głos poparcia i kilku innych jeszcze wyborców, to za mało, aby Twój kandydat zasiadł w fotelu prezydenta.
No i przypomnę swoje nieśmiertelne: Lewactwu - stop!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat