dla mnie cena paliwa nie ma znaczenia - zawsze tankuję za 100zł... xD
PO czarodzieje przyjdą i wyczarują niskie ceny, czy aby na pewno?
Dziekuje pisowskie apartaczykom tj obajtek I innym za taką rzeczywistość
Jechałem dwa dwa dni temu przez Polskę i u nas najtaniej. Jednym słowem miłe zaskoczenie choć i tak za drogo biorąc pod uwagę cenę baryłki ropy i zarobki mieszkańców piotrkowskiego oczywiście z wyłączeniem polityków.
nie ma to jak zero podwyżek i wszystko drożeje, baryłka tania, a oni walą paliwo po 6 zł...narazie my cierpimy - ale nie myślcie sobie - ci co głosowali na PiS z powodu łapówek 500+, że do was też nie dotrze nędza...dotrze, i zaboli was jeszcze bardziej
Pisowskii dobrobyt. Takiej drożyzny jeszcze nie było. Ogromna inflacja 5%, Złodziejstwo na każdym kroku. Podwyżki dla pasożytów w sejmie i senacie( nikomu nie potrzebnym do niczego). Podwyżka dla Pana Dudy nie wiadomo za co ? A naród się cieszy bo dostanie jakieś odpady .Tragedia.
Np w Łodzi jest tańsze i to zawsze paliwo to samo np na S8 a zarobki w kraju najmniejsze Otyń nie piszą
W poniedziałek 9.08 byłem w Tomaszowie. Pb 95 1litr = 5.59. A u nas w mieście wszyscy trzymają +20gr/litr. Przypadek?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!