A za ciepło dlaczego PiS-owski regulator podniósł ceny o 95 procent? Czynsz wzrósł mi o 400 zł, bo PiS-owcom się zachciało jakiś modernizacji ciepłowni robić. A nasza Królowa mówiła, że lepsza byłaby geotermia, z 14 stopniami w domu, a ci łyknęli jakieś opracowanie Politechniki Katowickiej i skazali ludzi na zamordyzm.
Jedno z miasta w Polsce ,w którym mieszkańcy będą płacić za cieplo 93% a za odpady, nawet w Warszawie tyle się nie placi, bo aż 35zł
Dlaczego śmieciarki w wielu punktach miasta przyjeżdżają prawie co dzień po śmieci, gdy pojemniki są zapełnione do 1/3, 1/2 pojemności. Nabijają koszty do podwyżki?
Przecież i tak płacimy dużo xa śmieci obojętnie czy są segregowane czy nie
Gdyby była spalarnia smieci zamiast ciepłowni gazowej to smieci by zabierali prawie darmo to tylko wina Włodarzy w mieście
Akurat wierz właścicielce firmy. Czyli co narzucili jej... podwyżkę a ona to łyknęła jak pelikan. Czyli ona o niczym nie wiedziała??? Takie cuda /jeśli to prawda/ to tylko w Piotrkowie. Działać na szkodę własne firmy???? Święta kobieta...
Sortowałem śmieci, i nikt mi za to nie płacił, ba co chwila za to musiałem więcej płacić!? Stop co nadaje się do spalenie spalam, a co do sprzedania sprzedaje, no i jeszcze na śmieciach zarabiam!?
Pytanie dlaczego za odbiór śmieci mam płacić, skoro firma odbierająca śmieci ode mnie robi dokładnie to samo!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!