Na jakiej to podstawie radny Dionizy proponuje zatrudnianie lekarzy w formie samozatrudnienia ?? A może tak zlikwidować radę powiatu. Sądzę, że mieszkańcy nie mieli by nic przeciwko temu żeby wobec zaistniałej sytuacji zlikwidować takie rady, a wynagrodzenia aż 21 członków tej rady przeznaczyć na zaspokojenie omawianych tu ważnych społecznych potrzeb. P.S. Dyrekcja szpitala, starosta i inni pracownicy starostwa też zatrudnieni są na kontraktach ?? A jeśli nie to wypadałoby dać przykład...
Jak zmniejszyć zadłużenie. W pierwszej kolejności zwolnić winowajcę. W drugiej kolejności przestać traktować lekarzy jak zło konieczne. Po trzecie mieć odrobinę przyzwoitości i przyznać się, że pomyliliśmy się z powierzenie tak odpowiedzialnego stanowiska Pani Elizie Bartkowskiej i przestać oszukiwać, że sprawdzi się jako zastępca. To jest jawne oszukiwanie profesora Wozniak. Ta Pani to upokorzenie, lęk
zmniejszenie kosztów ? proste po co dwóch zastępców dyrektora zatrudnione osoby przez Panią dyr. mają wysokie wynagrodzenia. Czy potrzebny jest samochód służbowy . itd
To ta niby po dyrektora jeszcze jest w tym szpitalu..a myślałem że ja jyz wywiezli taczka ....
Stan umysłu pisostwa beneficjentów plus odjeżdza w kosmos, widać tą szaloną inteligencję i świadomość tego co się dzieje,choćby w służbie zdrowia, apogeum objawia się w kwesti skąd się biorą pieniądze na cokolwiek, że jest nadzieja na gorsze czasy!
Pani Miskiwicz obroniliscie największa kaste jaką istnieje. Ona zasłuza szpital.
Wszędzie ginekologie przynoszą starty-przypadek? Nie prywata kasta ginekologow żeruje
Według logiki pani radnej powiatowej Katarzyny, to jeśli coś przynosi zysk, to nasze, a jeśli nie, to już nie nasze.
Czytam, że w gminie Sulejów z przychodniami jest wszystko w porządku... to mam pytanie, dlaczego w przychodni w Przygłowie hula wiatr? Gmina Sulejów składa się również z okolicznych wsi, a nie tylko z Sulejowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!