A co to znaczy nie byli zainteresowani? Co to teren miasta czy handlarzy? Wywalić na zbity pysk na Dmowskiego i niech sobie nawet 24/7 handlują. Przecież to jest tragedia. Mimo, że tu mieszkam nie mam jak zaparkować we wtorki i piątki. I zostaje po nich tylko smród i bród.
odpowiedzieliście sobie na swoje pytanie --droga redakcjo wiecej parkingów zrobić w mieście płatnych bo mało ich jest wtedy korki znikną tylko to potrafią zrobić w naszym mieście wszystko robicie aby płacić ale czy ktoś pomyśli o tym ze jak człowiek szuka wolnego parkingu i nie zastaje to stawia gdzie popadnie chodniki od wjazdu na nie zapadają się itd a kto to będzie naprawiał pomyście o tym aby coś było za darmo
Hala to hala. Każdy wie o co chodzi i gdzie to jest. Nie przesadza sie starych drzew
Ci sniadzi jak ty to piszesz,płacą duże pieniądze za to że tam stoją na hali i nie obrażaj nikogo rasisto.Hala jest od wielu lat tylko samochodów jest teraz pięć razy więcej niż parę lat wcześniej.Trudno takie miejsce.
Przenieść ten BURDEL na Dmowskiego i to od zaraz a jak nie to na BALCERKA,
niech we wtorki parkują rejestracje parzyste a w piątek nieparzyste. A Straż Miejska będzie kosić aż miło, tym którym się pomyliło. Aż mi się ciut sypnęło i rymnęło. No to naręło.
A nie można tak po prosu w dni targowe zabronić L-ką jazdy po mieście no i znieść na ten czas opłaty parkingowe? Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Na koniec każdego rynku wpada ekipa sprzatajaca i zmiataja wszystko żeby było czysto. Wiec nie piszcie bzdur. Podejrzewam że ci co mieszkaja przy hali od bardzo dawna zdażyli sie przyzwyczaić do dni targowych a ci co mieszkaja tam krótko dobrze wiedzieli ze we wtorki i piatki jest tam rynek i wiaże sie to z pewnymi utrudnieniami, trzeba było kupić mieszkanie w innnej lokalizacji miasta
Hali to nie chcecie ale po świeże warzywka owoce i jajka to każdy leci...Prawda jest taka ze ładniejszych i zdrowszych produktów nigdzie nie znajdziecie w żadnym markecie.Dalego ja popieram lokalnych handlarzy. A lokalizacja jest bardzo korzystna nie ma co zmieniać .zresztą z tej hali urząd miasta czerpie spore dochody.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!