Trochę żal mi ludzi ogłupionych przez tvp. Już niedługo zobaczą i usłyszą jak byli manipulowani i oszukiwani przez funkcjonariuszy partyjnych z pisu.
To teraz tylko kilkaset (pierwszego dnia) "odwiedzin" panów w kominiarkach w willach byłych rządzących o 6 rano i zacznie być normalnie.
Wieś kolejny raz zagłosowała na PiS zapominając o zbożu z Ukrainy, żywności z Zachodu, i nadmiernym opodatkowaniu rodzimych produktów rolnych!?
Jest juz pierwszy pozytyw po wyborach. Złodziej z Torunia dziś w swojej telewizji wyliczał ile miesięcznie kosztuje utrzymanie tych antykatolickich mediów. I wyszło mu 5 baniek. Chyba wyczuł, że przelewy od jarka niebawem się skończą. Uprzedzę niektórych komentujących mój wpis - jestem wierzący i praktykujący.
Daj Boże żebyś się tak wszyscy wygrywali jak liczycie przegraną PiSu jeśli już dodawać do 200 nie potraficie No to ja wam Gratuluję takich samych rządzących z Totalnej
"Termit" A dla przykładu powiedz mi gdzie robisz zakupy żywnościowe typu warzywa,mięso, wędliny? W naszych małych rodzinnych sklepach z lokalnym produktem czy w marketach, gdzie jest sprzedawana nasza pseudo żywność???
Mam nadzieję że teraz będzie miał kto potrząsnąć tą betoniarnią w Piotrkowie...
W Piotrkowskim jak zwykle przefarbowane czerwone pająki głosują na pis , wstyd mi za was .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!