Jeśli panowie mają aż tyle potencjału i energii to może jakieś prace społeczne? Pan poseł Ostrowski mógłby np. pomalować jakąś ławkę, krawężnik, posprzątać ulice? Pamiętam jak hucznie organizował obchody 22 lipca, więc taki czyn społeczny powinien być dla niego realizacją ideałów lewicy. Jeśli będzie Pan chętny proszę zostawić komentarz - mogę załatwić miotłę a w piwnicy mam chyba jeszcze jakąś puszkę farby.
Niech zostaną w ramach koalicji kolejnymi Doradcami z SLD Prezydenta np. Ds. Mniejszości Indian w Piotrkowie
Szukam pilnie na dziś wieczór do rozładunku 2 ton węgla, zapłata jak co roku, 0,5 l na łep/ przepraszam głowę/,
konieczne CV oraz zaświadczenie o niekaralności oraz potwierdzenie cbierzmowania
domaradzki powinienes na wysypisku pracowac .to twoje klimaty ha ha
no jak się skacze z kwiatka na kwiatek to nie dziwię się, że takiego Domarackiego nie ma w Sejmie
Artur Ostrowski zapewne wykorzysta swój potencjał i doświadczenie do tworzenia nowych struktur demokratycznej lewicy w Piotrkowie. Dostał duży mandat zaufania od wyborców w okręgu dziesiątym - piotrkowskim. I jako lider pewnie otoczy się ludźmi rozsądnymi, dążącymi do zmian, a nie karierowiczami. Panie Arturze, zwierać szeregi, tworzyć silne listy w wyborach samorządowych i wróżę panu funkcję prezydenta Piotrkowa. Grupa czterech radnych to już nie jest SLD. To Razem dla siebie i Chojniaka. Trzeba odciąć się do płonącej ziemi.
Jest wiele osób, które w parlamencie nigdy nie zasiadały, a ich potencjał się marnuje, bo w obecnej rzeczywistości bez "pleców" nie mogą "wypłynąć"...
Łomujborze...
Doradzać może ktoś, kto posiada dużą wiedzę i cechuje się zdolnością myślenia i przewidywania skutków. A posłem może zostać każdy z odpowiednio wysokim poparciem. Samo wysokie poparcie z nikogo automatycznie nie czyni eksperta...
Dlaczego mamy się nad tym głowić? Przecież oni są dorośli i mają prawo sami decydować o wykorzystaniu swojego potencjału. Może poniższy link im w tym pomoże? ;)
http://puppiotrkow.pl/oferty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!