Potencjał tak pięknie dziś nazwa się znajomości i układy. Byli parlamentarzyści krzywdy sobie nie pozwolą zrobić. 24 09 2015 Dlaczego nie zrobiłem kariery? Więcej na
http://sklave.manifo.com/polityka
Większość byłych posłów /SLD/ jest pratycznie "bezużyteczna" nawet w politce lokalnej. Ponieważ całą góre zajęła teraz prawica ,a bez "wsparcia" od województwa wzwyż ....cyt".Niestety, nikt do mojego pomysłu się nie odniósł." No więc trzeba uczyć się żyć od nowa w polskiej prowincjonalnej rzeczywistości...
Proszę Was, nie za dużo już tych doradców?
Oszczędności pewnie zrobili. Teraz powinni założyć prywatną działalność gospodarczą i wykazać się w tym bagnie , które stworzyli. Jestem jednak pewien,że nikt z nich tego głupstwa nie zrobi. Najlepsze jest koryto państwowe i do niego wszyscy znowu zasiądą.
firmy niech założą a nie państwowe posady.Co konkretnie zrobił Ostrowski czy inny polityk z Piotrkowa ?? konkrety proszę
Pomysł świetny szczególnie trzeba wykorzystać doświadczenie Ostrowskiego ,który był nie tylko posłem ale też wicewojewodą więc ma spore doświadczenie i widzę, tylko że pewnie nasz prezydent miasta nie zgodzi się na żadną pomoc... Co do Domarackiego ciężko go nazwać politykiem dostał się do sejmu fartem przez młodych ludzi którzy szli wtedy za Palikotem.
A tak na poważnie, czy oni mają doświadczenie z któego można skorzystać? Poza branie do kieszeni publicznych pieniędzy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!