metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.02.2018 09:42

Nareszcie ktoś walczy o prawdę historyczną że to Polski Naród był ofiarą Niemców.Moja babcia sama opowiadała jak ukrywali żydów w stodolach dwie rodziny były dawala im jeść ubranie a teraz mówią że to były polskie obozy jak i część polityków Po i Nowoczesna

169

gość ~gość (Gość)06.02.2018 15:31

Prawdziwy polak- nie wiem co bierzesz, ale chcę to samo, albo nr tel do Twojego dealera, ciołku

02

gość ~gość (Gość)06.02.2018 15:11

Prawdziwy polak- nie wiem co bierzesz, ale chcę to samo, albo numer do twojego dealera, ciolku

02

juzek ~juzek (Gość)06.02.2018 09:11

Głupcy znowu poszli na wojnę z całym światem. Czym to się skończy? Jak przyjdzie co do czego, to znowu będą nam strzelać w tył głowy (Katyń) i wysyłać do gazu - tak jak w Auschwitz.

917

Prawda jest jedna ~Prawda jest jedna (Gość)06.02.2018 12:29

Zacząć można od prostej sprawy - nazywajmy rzeczy po imieniu - obóz zagłady Auschwitz, zawsze tylko niemieckie -
Auschwitz, nie mylić i nie używać w odniesieniu do tego miejsca polskiej nazwy - Oświęcim , nigdy... i to juz coś, mały krok w stronę prawdy.

51

też Piotrkowianin ~też Piotrkowianin (Gość)06.02.2018 09:48

PiS intencje niewątpliwie miał dobre, tylko wykonanie jak zwykle "jak słoń w składzie porcelany", albo walec drogowy - a co niech mi ktoś podskoczy.

85

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)06.02.2018 12:10

Po komentarzach widać waszą świadomość, taka same nieuctwo jak szalone i wojownicze projekty pisowców, najpierw zróbmy, a później będziemy myśleć, obecnie to co się dzieje to tragikomiczny kabaret z konfliktowymi puentami, przecież wystarczyło użyć innych sformułowań i wysłać je w świat, a oni wysłali "polskie obozy śmierci" ,teraz cała prasa światowa pisze o polskich obozach , rodzi się pytanie w jaki sposób niektórzy wykorzystują intelekt?

17

do abc ~do abc (Gość)06.02.2018 07:17

jeszcze tylko należy nauczyć się przygotowywać i pisać ustawy

1410

gość ~gość (Gość)06.02.2018 11:06

A Niemcy napadli na pojedynczych ludzi czy na całą Polskę czyli Polski Naród wy to macie mała wiedze

03

Na przykład ~Na przykład (Gość)06.02.2018 09:41

można by wybudować mediatekę i przenieść w to miejsce obecną bibliotekę a budynek po niej zwrócić starszym braciom w wierze.

33

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat