Karać... Tylko, że te sformułowania pojawiają się w prasie zachodniej. Pozywać do sądu i żądać wysokich odszkodowań. Szkoda, że to niektórzy polscy politycy przyczynili się do wykreowania takiej wizji Polski. Zamiast bronić naszych interesów i dobrego imienia kraju opluwają wszystko i wszystkich w zamian za stanowiska i kasę. A POmysleć, że kiedyś na nich głosowałam...
"obywatele polscy byli pierwszą ofiarą III Rzeszy"? Chyba raczej obywatele niemieccy pochodzenia żydowskiego...
można by wybudować mediatekę i przenieść w to miejsce obecną bibliotekę a budynek po niej zwrócić starszym braciom w wierze.
A Niemcy napadli na pojedynczych ludzi czy na całą Polskę czyli Polski Naród wy to macie mała wiedze
Po komentarzach widać waszą świadomość, taka same nieuctwo jak szalone i wojownicze projekty pisowców, najpierw zróbmy, a później będziemy myśleć, obecnie to co się dzieje to tragikomiczny kabaret z konfliktowymi puentami, przecież wystarczyło użyć innych sformułowań i wysłać je w świat, a oni wysłali "polskie obozy śmierci" ,teraz cała prasa światowa pisze o polskich obozach , rodzi się pytanie w jaki sposób niektórzy wykorzystują intelekt?
PiS intencje niewątpliwie miał dobre, tylko wykonanie jak zwykle "jak słoń w składzie porcelany", albo walec drogowy - a co niech mi ktoś podskoczy.
Zacząć można od prostej sprawy - nazywajmy rzeczy po imieniu - obóz zagłady Auschwitz, zawsze tylko niemieckie -
Auschwitz, nie mylić i nie używać w odniesieniu do tego miejsca polskiej nazwy - Oświęcim , nigdy... i to juz coś, mały krok w stronę prawdy.
Głupcy znowu poszli na wojnę z całym światem. Czym to się skończy? Jak przyjdzie co do czego, to znowu będą nam strzelać w tył głowy (Katyń) i wysyłać do gazu - tak jak w Auschwitz.
Prawdziwy polak- nie wiem co bierzesz, ale chcę to samo, albo numer do twojego dealera, ciolku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!