albo do kosciolow, zeby w niedziele ludzie na tace dali... niech zrobia liste do kogo poszli z piotrkowskich firm i kto dal a kto nie... wyjdzie kto jest taki pazerny:)
powodzenia, dobrze ze nie licza na nikogo i sami probuja cos uzbierac, oby sie Wam udalo!
Zacytuje z artykułu "...cały czas mamy nadzieję, że ktoś nam pomoże (Urząd Miasta?)..." żałosne... musieliby chyba na głowę upaść w tym Urzędzie, żeby tyle kasy dać i wczasy w Japonii harcerzom finansować. Z całym szacunkiem ale to byłoby totalne przegięcie. Tyle dzieci chodzi głodnych do szkoły a w wakacje nie wyściubjają nosa poza własne podwórko. Nimi trzeba się w pierwszej kolejności zająć a nie o Japonii myśleć. Jeśli ktoś ma życzenie to proszę bardzo, niech sobie sam sfinansuje taką drogą wycieczkę
Hey gosciu tam nizej tak Ty do Ciebie pije .....gdybyChojniak pozwolil kwi Sokalskiemu na Lokomotywr bylo by incczej gdyby Chojniak nie wypierdzielil Jacka Sokalskiego z Piotrkowa byla by organizacja zabaw letnik a tak pani dupsko na stolku grzeje i ma gdzies patologiczne dzieciaki a co jej dorze a odharcerzy wara bo po degeneracje
Mnie jedynie co boli to to,ze w tym kraju jak ściemniasz masz kase a jak uczciwie pracujesz to niestety jej nie masz i nikt za te przekręty się nie bierze!
A co harcerzyków już napisałam swoja wypowiedz wcześniej!A jak nie doczytales to zapraszam raz jeszcze!
A kto w tym miejscu wypowiada się na temat kogokolwiek a w szczególności Harca? Ten komu kością w gardle staje to, że inni też coś robią? Czyżby ktoś czuł się winny?
Dziś trzeba iść na wybory... ciągle się słyszy o jakiś dziwnościach wśród pracowników których sami wybieraliśmy. Dajmy szansę innym. Chyba czas to zmienić.
to prawda ... dlaczego więc odmówiono dzieciom wsparcia na obóz? Było minęło - ale żal pozostał. A miały jechać dzieci, które jak Pani powiedziała ... nie wyściubiają nosa poza własne podwórko. Nie musiałyby dopłacać złamanego szeląga. I to boli najbardziej. A że wolontariuszy ZHP pomówiono przy okazji niesłusznie - to już inna bajka.
Ale jesteście ludzie zakompleksieni. Fajnie, że dzieci mają marzenia i starają się je realizować. Dlaczego je z tego powodu krytykować? Ta krytyka jest dopiero żałosna i autorzy powinni się wstydzić. Urząd nie jest zobowiązany do dofinansowywania tego wyjazdu i aktywnie z tego prawa korzysta. Wielokrotnie jednak UM udowodnił jak pięknie defrauduje pieniądze Piotrkowian: hala balonowa, murek w rynku i inne szalone inwestycje. Śmiech. Jeśli ma ktoś możliwość pomocy niech pomoże. Moja sytuacja także nie pozwala mi wyjechać tak daleko ale jeśli mogę mieć udział w spełnianiu marzeń młodych ludzi to dorzucę swoją cegiełkę. Chcę to zrobić w ten sposób i nikt mi tego nie zabroni. Udanego wyjazdu. Czekam na pocztówkę. :)
a stało się,Japonia miała być w Polsce,tak przynajmniej obiecywał tow. Bolek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!