Za co te pasożyty od Błaszczyńskiego w dół biorą diety ? !!!!!!!!!!!!!!!
To mi przypomina grę w bierki, czyli wyciąganie z kupy wszystkiego co się da w taki sposób, żeby kupa nie runęła.
Jak na razie sprawnie to idzie, ale jak kupa runie to co wtedy?
Miło przeczytać że radni nie wiedzą co dzieje się w mieście a nawet nich okręgach wyborczych bo my od przeszło 10 lat zgłaszamy ten sam problem a urząd milczy radni to w ogóle nie chcę nic wiedzieć Kłaniamy się z Osiedla Mickiewicza Do zobaczenia na wyborach
Zapamiętajcie tych zerowych, przecież oni powinni zaoszczędzić sobie wstydu i zrezygnować z diet.Na ich miejsce powinni startować działacze rad osiedlowych, którzy aktywnie działają na swoich podwórkach.Przykład może być rada osiedla Szczekanica
Dla mnie ci Państwo oraz Pan Prezydent, pokazali już swoje możliwości. Non stop podwyżki cen śmieci i podatków, prowadzenie inwestycji w mieście niekoniecznie z potrzebami mieszkancow... A dla siebie maksymalne diety. Na szczęście będę miał okazję wystawić ocenę przy urnie wyborczej.
Dobrze, że jest tam pan Jan Dziemdziora, bo cała Rada opiera się na Jego działaniach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!