Dobrze, ze Panowie piszą w czasie przeszłym. Przynajmniej nie mogę wam zarzucić "fałszu".
"UE jest skazana na niepowodzenie, gdyż jest czymś szalonym, utopijnym projektem, pomnikiem pychy lewicowych intelektualistów." . Zgadzam się z tym cytatem M. Thatcher.
To jest pomnik pychy, za który wszyscy płacimy własnym potem i krwią, a Euro waluta jest sposobem na sprzedanie nas światowym banksterom za grosze.
Mam nadzieję, że wcześniej rozpadnie się UE, niż Polska wprowadzi euro zamiast PLN.
To prawdopodobnie byłby śmiertelny cios dla naszej już mocno zniszczonej gospodarki.
Jak można aż tak bardzo utracić niepodległość..... to się w pale nie mieści....
Tylko nie euro w Polsce to utrata suwerenności po pierwsze i dyktat bogatych.Niemcy pokazali do czego dążą by podporządkować sobie resztę naiwnych państw.Wystarczyło 25 lat i mamy ruine gospodarczą.Bruksela chce nawet by siły specjalne pilnowały naszych granic a na to zgody nie ma naszego społeczeństwa .To dyktatura Brukseli tak jak podpisana przez Komorowskiego ustawa 1066 to nic innego jak ograniczenie suwerenności Polski bo jak sie Brukseli nie spodoba co Polska robi wejda ich wojska
http://pikio.pl/ustawa-1066-niebezpieczna-dla-spoleczenstwa/
Ten co to pisał chce biednych chłopków podniecić emocjonalnie przed świętami. Teraz walczymy o to aby w ogóle być w Unii Europejskiej za sprawą Jarka i Antka Polskę Zbaw !!!
Pozdrowienia dla całej ekipy ePiotrkow.pl
Na razie moje komunikaty nie są cenzurowane, co stawia was (w mojej opinii) w dobrym świetle w porównaniu do reżimowych mediów. Tak trzymać.
Ale żaden traktat nie wyznacza konkretnego terminu. JKM mawia, że dobrym terminem na przyjęcie euro w Polsce jest rok 2222, i ja się z nim zgadzam. ;)
Czekam na następny artykuł - "Jak powiększała się unijna głupota". Na pewno będzie znacznie ciekawszy i bardziej pouczający.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!