metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość. ~Gość. (Gość)28.07.2024 12:30

No cóż.Decyzje zapadły za poprzedniej władzy.A gdzie byli radni poprzedniej kadencji,którzy i obecnie zasiadają w ławeczkach? Gdzie byli jak głosowano nad wotum zaufania i absolutorium?Teraz nie ma co płakać"nad rozlanym mlekiem"

50

Kubakow ~Kubakow (Gość)28.07.2024 12:31

Boże kochany kto rządzi w tym mieście. Normalnie to już nie jest śmieszne tylko tragicznie. Usiąść i płakać. Więcej oleju w głowie mieli bohaterowie bajki sąsiedzi. Baseny za miliony--- rozporowe 1.2 m . Kto takie coś wymyślić zdołał. Same tragicznie inwestycje. Sloneczko to dziadostwo z brudną wodą glonami i sinicami czy innym kałem, lodowisko rozkładane na te zimy nie funkcjonalne wcale teraz baseny rozporowe ha ha ha. Basen miejski wola o remont lub chociaż jakieś głębokie sprzątanie bo bród wrośnięty w kafle w prysznicach. Drogi dojazdowe do miasta każda jedna rozwalona co tu się dzieje pytanie. Kiedy zaczną ludzie na stanowiskach odpowiadać za swoje decyzje wydając publiczne pieniądze.!!!

90

Ja ~Ja (Gość)28.07.2024 12:40

Czy to prawda że najglembszty basen będzie miał 1,20m ?

10

go?ć_stary ~go?ć_stary (Gość)28.07.2024 12:40

To obiecywał stary włodarz, który aktualnie jest radnym

31

szkoda ~szkoda (Gość)28.07.2024 13:19

zmarnowano kupę pieniędzy na zabawę , która w naszym klimacie trwa przez DWA MIESIĄCE w roku, wygląda to jakby przez pozostałą część roku miano tam coś hodować jest wodopój i baraki. w minionych latach mieliśmy trzy kąpieliska na Bugaju (są jeszcze pozostałości), przy ul. Żwirki i przy ul. Dmowskiego. nic się nie opłacało zlikwidowano teraz do tego wracamy by znowu generować koszty na naprawy i utrzymanie. a można było zainwestować w naturalny zbiornik na Bugaju, wybudowano tam drogę donikąd, ścieżkę rowerową dookoła jeziora może to dobry początek zagospodarowania wreszcie tego terenu na rekreację niby w mieście a już za centrum. słonecznej i rodzinnej niedzieli.

71

Pytam się ~Pytam się (Gość)28.07.2024 13:49

Ale bogate miasto. Ile wzięte kredytu na tą inwestycję? Kiedy się zwróci inwestycja?

41

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)28.07.2024 14:08

Obstawiłem milion że nie będzie basenów w tym roku i wygrałem. Obstawiam następny milion że w przyszłym roku będą nieczynne bo będzie tysiąc powodów żeby nie działały. Pozdrawiam uśmiechnięty Piotrków, ha ha ha

31

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)28.07.2024 14:16

Czy pan helmanz będzie odpowiadał za opóźnienia budowy?

40

Ja ~Ja (Gość)28.07.2024 12:41

Przecież to było oczywiste że Chojniak podpisywał tą umowę na szybko po to żeby przekupić mieszkańców. Obiecywał otwarcie w lipcu żeby ludzie na niego zagłosowali, chociaż dla ludzi którzy choć odrobinę myślą było oczywiste że ten termin jest niemożliwy do dotrzymania.

90

Rencista ~Rencista (Gość)28.07.2024 11:29

Ten obiekt powstanie dzięki moim podatkom

13

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat