metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)22.02.2020 19:25

To jedt kpin.Nie wkurzajcie ludzi.Za komuny zrobiono by to w miesiac.Pamietam jak ba dożynku przebudowano piotrkow w ciagu roku,a tu 200m ulicy rok robią.

20

gość ~gość (Gość)21.02.2020 14:08

Po pierwsze,jak będą tak pracować, że pięciu stoi nad wykopem i gadają o byle czym a jeden się w dole uwija, to rzeczywiście oddadzą to do użytku w lipcu. Po drugie, włączenie do ruchu starej łódzkiej i brak parkingu przy przychodni w okresie grypy przy narastającej liczbie samochodów w naszym powiecie??? Już to widzę czarno!

12

gość ~gość (Gość)19.02.2020 14:05

Jak patrzę z okna to już prace na finiszu.Pogoda jest to ino patrzeć jak w marcu oddadzom.

30

gość ~gość (Gość)19.02.2020 12:46

Ja mieszkam na ryneczku i najważniejsze dla mnie że sklep funkcjonuje

20

gość ~gość (Gość)18.02.2020 16:45

A kiedy ktoś skoryguje sygnalizację na skrzyżowaniu Wojska Polskiego z Armii Krajowej.
Skoro jest mniejszy ruch, albo praktycznie go nie ma w jednym kierunku to dlaczego osoba odpowiedzialna za sygnalizację nic z tym nei zrobiłą do tej pory ?
Chyba, że w naszym mieście nie ma takiej osoby odpowiedzialnej za sterowanie sygnalizacją świetlną ?

211

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga19.02.2020 08:40

Z uwagi na sprzyjające warunki inwestycja powinna być przyspieszona o dwa miesiące .

90

gość ~gość (Gość)18.02.2020 22:37

Jestem tam codziennie i widzę jak Panowie pracują... zbierają się całą ekipą i heheszki urządzają. Nawet chodnikiem przejsc nie można bo pretensje i krZywe spojrzenia. A ile butelek po małpkach tam leŻy...

140

Raf ~Raf (Gość)19.02.2020 00:13

A włodarze mają w du-p ludzi na starej łódzkiej. Rozumiem, że 10 lat temu chcieli się do ronda przyłączyć ale 10 lat minęło i wszystko się zmieniło. Ale gdzie tam w du-e mają mieszkańców, przychodnię i ludzi z dziećmi. Już widzę Rodziców z dziećmi ulicę bardzo ruchliwą. Gorzej jak przed szkołami. Ciekaw jestem kto weźmie na siebie odpowiedzialność za ewentualne wypadki z udziałem dzieci i osób starszych.

110

Silenter ~Silenter (Gość)18.02.2020 23:36

Eeee tam luzik. W czerwcu wpadnie prezydent przetnie wstęgę i ... prace ruszą dalej :)

90

j. ~j. (Gość)18.02.2020 21:11

28 stycznia otworzyli oferty w przetargu na przebudowę tzw. starej Łódzkiej. Jest jedna oferta PEUK-u z ceną o 70 tys. zł wyższą, aniżeli przeznaczona na to zadanie. Do dziś nie ma informacji, że np. znaleźli więcej kasy i przyjęli ofertę PEUIK-u (mają do tego prawo na tym etapie), czy: druga ewentualność - unieważniają przetarg i ogłaszają nowy, a tu... ani be, ani me... , to jak oni to chcą zrobić do czerwca????… Na co magistrat czeka?... Minęły 3 tyg. i nic?

140

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat