metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Champion Duda ~Champion Duda (Gość)30.06.2020 15:23

Duda! jest paskudnym człowiekiem, marnym prezydentem, ziejącym nienawiścią w imię swoich doraźnych i partyjnych, politycznych celów. Szkodzi Polsce! i ośmiesza przed światem .
Przecież w każdą jego wypowiedź wplecione jest stek bzdur i kłamstw, które obrażają inteligencję już średnio wykształconego mieszkańca naszego kraju. Tak łatwo można zweryfikować te brednie, trzeba tylko chcieć!

33

gość ~gość (Gość)30.06.2020 15:22

Jestem "wsiokiem" i pragnę zapytać osoby komentujące ten tekst dlaczego wykazują się taką hipokryzją skoro w waszym MIEŚCIE również wygrał A. Duda... Dodatkowo osoby obecnie urzedujące również są związane z partią rządzącą.
Mój apel jest taki aby zaprzestać tej wrogości, tworzymy społeczność która powinna darzyc się szacunkiem, a nie rzucać do siebie jadem.. Pamiętajcie te że wsioki przyjeżdżają do Waszego MIASTA i kupują w Waszych sklepach, korzystają z Waszych uslug wspomagając w ten sposob Wasze przedsiębiorstwa, firmy.

23

gość ~gość (Gość)30.06.2020 15:17

Brawo Sulejów,światli ludzie.Tak trzymać w II turze.

12

Boniek PZPN ~Boniek PZPN (Gość)30.06.2020 15:06

Prezydent Polski dzisiaj może być wybrany głosami ludźmi środowiska wiejskiego, głosami emerytów i ludzi z podstawowym wykształceniem. To chyba trochę dziwne, w tak pięknym i rozwijającym się kraju jak nasza Polska - napisał na Twitterze prezes PZPN Boniek.

31

gość ~gość (Gość)30.06.2020 13:50

Niby Polak mówi mieszczuch na siebie niby że studia a ciemnota na oczach chciałby za miskę ryżu pracować w Polsce pod rządami Niemiec . Ciemnota ludzka . Nikt nie mówi że PiS jest idealny ale napewno lepszy niż ta cała koalicja . Pis Polacy prawdziwi Polacy. Głosuje na PiS . I jestem z miasta . Brawo wieś

44

eryk ~eryk (Gość)30.06.2020 10:41

Nie dadzą tej biednej Polsce iść do przodu, rozwijać się! Zawsze jak tylko trochę się lepiej zrobiło, trochę tej kraj się rozwinął to zawsze coś go ciągnie z powrotem ku ciemnocie i zacofaniu. Tylko że kiedyś byli to sąsiedzi, zaborcy a teraz sami Polacy zwłaszcza ze wsi!

93

gość ~gość (Gość)30.06.2020 06:57

Tam głosują starsi ludzie nie znają Świata. Jedynym źródłem informacji jest tvp i radio maryja. Pozwolisz żeby tacy ludzie wiecznie wybierali Ci władzę?

1210

za PIS ~za PIS (Gość)30.06.2020 10:10

Najbardziej kwiczą odcięci od koryta. Jakoś przez PIS gospodarka nie padła, a tak straszyli, że pieniędzy nie ma, że rozdawnictwo, itd. Jak sami rządzili to tylko dla siebie brali. Jednostkom żyło się lepiej, ale ogółowi gorzej.

512

jadzka ~jadzka (Gość)30.06.2020 10:29

Duda już tchórzy przed debatą w TVN i internecie. Trzaskowski poszedł do TVP chociaż cały czas mieszają go z błotem. Miał jaja i odwagę! A Duda może odpowiadać tylko na wcześniej znane pytania w TVP. Tchórz!

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat