Współczuję pracownikom i osobom stojącym w kolejkach. Ale, kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi ;)
Skladalam zeznanie 5 marca osobiście w urzędzie i jeszcze nie mam zwrotu a jak u Was?
wprowadzono meilowe rozliczenia gdzie nie muszą pracownicy wprowadzać danych a na zwrot jak się czekało tak się czeka- długoooooooooooo. pity tylko pokoje zmieniają i tak się czeka i czeka.
Ja już dawno Pita złożyłem kasę dostałem i już wydałem. Nigdy nie czekam na ostatnią chwilę, jeszcze w lutym i marcu nie ma kolejek.
A ktoś wypełniał przez program i wysyłał mailem? Bo ja np. od dawna wysyłam w ten sposób. Teraz akurat korzystam z PIT Scan.
Ja korzystam, bo mam dosyć stania w kolejkach i marnowania czasu, a jeszcze się czasami okazuje, że tu czegoś brakuje, tam czegoś brakuje. Program jest naprawdę pomocny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!