Bywam tam często -śmieci były zanim postawiono kontener. Należało je sprzątnąć ale to już przerosło możliwości Gminy. A po za tym kontener nie był do tej pory opróżniany. W sezonie może jest to robione 2-3 razy a należałoby częściej. A przy okazji- karać śmiecących !!!
Myślę, że jest trochę inaczej,. Ostatnio jak tam byłem nie było kontenera, śmieci były składowane w miejscu gdzie zawsze stał. Gdy został przywieziony kontener, śmieci pozostały obok, nikt ich nie wrzucił do kontenera i tak sobie pozostały.
wędkarze co niektórzy też nie potrafią sprzątnąć po sobie tylko ładują wiadrami zanęte do tej wody ale nie pomysli ze to będzie kisło jeden śmieci zabiera a następny zostawia i wychodzi piekny widok
Zbieracze puszek ile mogą to wyciągają z kontenera i grzebią ale z powrotem to już nie łaska posprzątać.
Tylko lać tych brudasów. Wszędzie to samo! Obojętnie gdzie się człowiek ruszy tam wszędzie brud, śmietnisko. Nie wiem co ci "ludzie" mają zamiast mózgu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!