Czy Krzysiek Chojniak znajdzie w tym dniu czas???
świętować można ale zapalać znicze na ruskich pomnikach to raczej nie
~Levita KOD i znajomosc historii? nie rozsmieszaj mnie. Na marszach KODu ludzie bronia "konstytucji 3 maja" tak zanaja historie
A oto ten co nie donosił do Brukseli, przedstawiciel lepszego sortu czyli plebsu , bo ja się z zaczadzeniem politycznym i prymitywem w zakresie historycznym nie identyfikuje. Cześć i chwała Polakom i patriotom, ludziom świadomym, poszerzającym swoją wiedzą o historii Polski i świata! Chwała tym co scalają Polaków, a nie dzielą i skłócają. Bo tylko zgoda BUDUJE- a niezgoda Rujnuje" ? - http://www.newsweek.pl/polska/polityka/jak-pis-donosilo-na-polske-do-unii-europejskiej-,artykuly,419018,1.html
Dziecko noszące na kurtce amerykańską flagę na co dzień, a flagę polską raz do roku -to jest wasz wzorzec patriotyzmu?
Przy okazji obchodów rocznicy warto może zadbać o podstawową wiedzę na temat ojczyzny. Na przykład: jak wygląda POLSKA FLAGA? Na załączonym zdjęciu mały Polak dumnie prezentuje coś, co jest podobne do bandery podnoszonej na statkach handlowych (biało-czerwona flaga, pole z godłem na środku). Choć też nieprawidłowo, bo napis POLSKA nad orłem nie powinien występować.
kodowcy w brukslei donoszac na Polske (bo nie napisze ze na swoj kraj bo to nie ich kraj)
Co tu świętować jak PIS oddał kraj w niewolę bez jednego wystrzału zasłaniając się zagrożeniem ze strony Rosji. Dlaczego Polska nie może być krajem neutralnym politycznie i wojskowo tylko musimy się pchać z deszczu pod rynnę
Pieśni, msza, marsze ze świeczkami itp. Starsi ludzie, będą śpiewać dla jeszcze starszych itd. A potem się dziwicie, że młodzi ludzie uciekają z Piotrkowa. Zróbcie jakiś bieg, zabawy interaktywne uczcie się od innych miast.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!