A co ze zwycięzcami z roku 2016? Może ktoś by zaczął realizować tamte zwycięskie inwestycje. Wjazd z Łódzkiej na osiedle za pocztą nawet nie ruszony.
Kiedy ścieżka przy ul.Wojska Polskiego za rondem Ofiar Rzezi Wołyńskiej .
Nie zebym narzekal jak typowy piotrkowianin ale zastanawiam sie czy tylko ja uwazam, ze to miejsce w aktualnej, naturalnej formie wyglada naprawde ladnie. Sa sciezki, co prawda wydeptane przez ludzi ale mozna sie nimi bez problemow poruszac a w kolo jest duzo zieleni. Co na pewno ulegnie zmianie minus po przeoraniu tego terenu pod sciezki rowerowe.
Nie jestem przeciwny scieżkom rowerowym ani innym formom propagowania aktywnego trybu życia. Jednak 514 zł za metr bieżący ścieżki to gruba przesada. Ciekawe czy radna Czechowska w swoim domu też tak szasta pieniędzmi. Przecież to jawne marnotrawstwo. Nasi radni i urzędnicy tylko potrafią wydawać publiczne pieniądze pokazują jak to bardzo są potrzebni. Przecież to jawna lipa. Dlatego nie ma przetargu z góry określoną kwotą 100 zł za mb. ? I wtedy znajdzie się wykonawca. No chyba ze ta ścieżka będzie z marmuru?
Prawie 500.000 zł, za niecały kilometr ścieżki dla rowerów, komuś sufit spie... ił się na głowę. Nad Bugajem bez tej ścieżki jest gdzie jeździć rowerem (wiem bo tam mieszkam).
kto oczyści te dwie smutki bugaj i tam zrobić prawdziwą inwestycje kompieliska z prawdziwego zdarzenia bo male miesciny maja lepszę kąpieliska i zycie w wakacje tam widac
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!