Jak zaczęli mieszkańcy robić konferencje.
To obudziło Pana Krzysztofa że też trzeba wyjść do mediów.
Krzysztof Chojniak nie jest dobrym gospodarzem.
Myślę że inwestycja rozpocznie się i zakończy już za nowego bardziej kreatywnego prezydenta miasta .Temu Panu już dziękujemy.
Czuć zapach wyborów. Zaczyna się nieoficjalna kampania i rozpoczynanie inwestycji, które były blokowane latami.
Ocxywiscue, nie mam nic przeciwko bo każdy metr dobrej nawierzchni w mieście to ulga dla zawieszenia auta... i mniejszy wstyd przed przyjezdnymi, że jedno z największych miast w województwie jest dziurawe jak ser szwajcarski.
Ps. Czy GDDKiA też dorzuci się do dofinansowania za czasy budowy A1 i przerzucenie ruchu przez miasto?
Panie prezydent i pani Szokalska proszę zobaczyć w jakim stanie jest chodnik przy ul Zamkowa naprzeciw mediateki drzewa na nim rosną a płyty chodnikowe niczym tor przeszkód i więczorem połowa lamp nie pali .Gdzie osoby za to odpowiedzialne
cyt. "Dużo większy zakres będzie wykonywany przy rondzie Narodowych Sił Zbrojnych" Mam nadzieję ,że przebudowa obejmie również ...nazwę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!