Park Poniatowskiego w Piotrkowie. Piękna pogoda.Trzy nastolatki siedzą na ławce /raczej oparciu ławki/ telefony ,smertfony w dłoni. Papierosy w ustach. Myślicie ,że ze sobą rozmawiały. Nie śmieją do telefonów od czasu do czasu coś sobie pokazując na wyświetlaczach...Trawało to ponad 20 minut i sobie podreptałem a "zabawa" trwała nadal...A na koniec cyt."Świat się zmienia i czy tego chcemy, czy nie, to i tak będziemy odsłaniać się coraz bardziej. Wszystko ku temu zmierza".Jak juz się uwidoczni swoje genitalia i swoich bliskich to co jeszcze będziemy odsłaniac?
a dlaczego głupota? jakie masz argumenty? własnie brawo dla Marcina za to co zrobił. dzieciaki powinny go oglądać i brać przykład. Bardzo dużo wniósł do vlogów na YT. a Ty co zrobiłeś? nic. jedyne co to siedzisz na forach i komentujesz ludzi którzy do czegoś doszli bo Ty nic nie osiągnąłeś . MARCIN MAZUR TAK DALEJ !
uuuu Komentarzy nie odpowiednich anty reklamowych nie dają...
Tak Marcinie ! Jesteś bez wątpienia idolem dzieci i nie tylko.Ponadto dzięki Tobie wielu z Nas poznało na filmach Twoje rodzinne miasto Piotrków Trybunalski.Gratulacje!!!
Każdy ma prawo robić to co chce. Jestem Jego rówieśnikiem i z racji tego, że mam dzieci staram się śledzić YT. Uważam, że nie robi nic złego. To dzięki Niemu dowiedziałem się o kilku "modnych" wśród nastolatków kanałach lub "artystach". Może tym nie zyskuje poklasku wśród młodzieży ale naświetla kontrowersyjne tematy starszym - mniej biegłym w social mediach. Warto zerknąć - polecam.
I zgadzam się, że nasze miasto pokazuje bardzo korzystnie​ chyba nawet lepiej niż wygląda w rzeczywistości :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!