metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ryszard ~ryszard (Gość)06.03.2017 07:11

macierewicz, waszczykowski, misiewicz i teraz ten saryusz. I to wszystko towarzystwo związane z Piotrkowem , no brawo.

81

44 ~44 (Gość)06.03.2017 08:02

Ja, obywatel RP, za której wolność walczył i zginął bohater Rotmistrz Witold Pilecki nie życzę sobie, żeby ktoś taki jak Pan Syriusz Wolski reprezentował gdziekolwiek mnie i mój kraj. Przypomnijmy, że w 2010 roku w Parlamencie Europejskim rtm. Pilecki miał być patronem Europejskiego Dnia Bohaterów Walki z Totalitaryzmem. I wtedy właśnie głosami eurodeputowanych Platformy Obywatelskiej - w Syriusza Wolskiego - ten pomysł został odrzucony.

31

ndek ~ndek (Gość)06.03.2017 08:56

ciekawe jaki jest jego cennik... co za ile euro mógłby zrobić?

93

borowik ~borowik (Gość)06.03.2017 09:10

Czy p. Wolski nie zasłużył sobie emeryturę ? Może już wystarczy, jeszcze mało ?
Wybierajcie młodych ze świeżym spojrzeniem.

53

Adamo ~Adamo (Gość)06.03.2017 09:39

Głosowałem na tego Pana a teraz on mi nóż w plecy wbija. Nie chodzi o to że przechodzi do PIS tylko o to że sprzedał siebie i swoich wyborców. Na stare lata stracił komletnie wiarygodność

123

marco ~marco (Gość)06.03.2017 09:45

Na stare lata tak się sprzedać, przekreślić lata swojej dobrej pracy. Żałosne. Ciekawe ile zapłacili albo jakie haki na niego mają?

93

dziadek ~dziadek (Gość)06.03.2017 10:31

Macierewicz, Wolski, to dopiero początek. Niedługo drodzy piotrkowianie dowiecie się całej prawdy. Otóż Piotrków Trybunalski jest rzeczywistą kolebką pisu, To tutaj, w dzieciństwie na wakacje, przyjeżdżali Kaczyńscy, z dziećmi, bliźniakami, to tutaj na zimowiska przyjeżdżali w wieku szkolnym Duda, Ziobro i Jojo. To tutaj powstawał plan założenia kiedyś, w przyszłości jakiejś grupy zorganizowanej. Piotrków rules.

62

olek2 ~olek2 (Gość)06.03.2017 11:42

typowy pierdzistołek, znany z tego że jest "znanym europosłem" z zawodu

51

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)06.03.2017 13:47

Znienawidzony platfus, lewak, niepolak= w jeden dzień został prawdziwym polakiem ,patriotą i wyklętym hhahaha - a wszystko to bo was kocha wyborcy! Zrobił to naprawdę dla waszego i naszego wspólnego tzw DOBRA NARODOWEGO!

71

luzik luzikranga05.03.2017 14:47

~cesst : Z krótkiej historii Sariusza Wolskiego wynika, że do wyborów 2005 roku Wolski będąc w PO szedł ramię w ramię z PiSem przeciw SLD. Kiedy był na posadzie w Brukseli, sprawy w kraju miał "głęboko w......", teraz po 1,5 roku rządów PiS ma znów zaistnieć z listy PiS, bo z PO może być trudno dostać się do unijnego koryta. W tej sytuacji zasługi dla przeciwnika politycznego są argumentem.
I niech mi ktoś udowodni, że ten polityk dba o Polskę i Polaków, że ma wysokie standardy etyczne i moralne. Zwykły karierowicz uwiązany do koryta! zwiń
~Polka : P Saryusz -Wolski ksywka przefarbowany lis cos się Panu po ......ylo. (...). Dla mnie był Pan i jest nikim. Od 2004 był pan tylko europosłem i nic innego to swiadczy o Pana marnej kompetencji.
~asia do ~Anka: Wstyd wstyd przed całym światem Ale ta Polska to ciemny i zawistny naród kto nas będzie szanował ???Jak to czytam to chyba zwrócę śniadanie Takich kołków mamy na stanowiskach Dla paru marnych srebrników dali by się ogolić i wysłać do przedszkola Szkoda że ludzie typu Wolskiego nie czytają co inni o Nich myślą może by się opamiętali.
~Pawel : Esencja polskiego pseudopatriotyzmu... Wystartować w wyścigu bez najmniejszych szans na wygraną tylko po to, żeby zaszkodzić nielubianemu rodakowi.
~Artek : To jest patriota za polskie i unijne pieniądze. Myślałem, że ten człowiek ma swój rozum tyle lat w unii, ale sprzedał go za stanowiska i pieniądze. Brzuch nu urósł, że nie długo go nie uniesie. Sprzedawczyk.
~sk74 do ~PolakUSA: (...) Np. p. Ziobro też "donosił" na własny kraj i bynajmniej nie w sprawie Smoleńska - żądał posiedzenie PE w sprawie łamania praworządności w Polsce. Ale jak on to robił, to w porządku, a jak protestuje PO ( nie tylko) - to są zdrajcy Ojczyzny?
~obywatel : Saryusz-Wolski tak jak kiedyś Gowin. Jak byli w PO i przy korycie to było wszystko w porządku, jak ich wykluczyli to okazało się ,że ta partyjka, która im zapewniła mandat jest be....Jak to ludzi można kupić, pozostaje tylko kwestia ceny, a honor, etyka w odniesieniu do nich nie istnieje. Tylko nam szarym obywatelom mówią jak należy postępować w życiu....PARANOJA!.
Chcecie więcej, to sami sobie poczytajcie.
Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/forum/jacek-saryusz-wolski-nie-akceptuje-donoszenia-na-w,3099320,1,czytaj-popularne.html

195

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat