A ty co z deszczem spadłeś? Dawno Cię tu nie było bo miałeś bana. Uważaj 97-300 bo się przeliczysz.
Ach, witaj. To teraz już nam wyjaśniłeś, dlaczego to nie było ciebie na forum równe pół roku. Pobyt leczniczy. Ale coś widać, że terapia nie pomogła, niestety. Bardzo ci współczujemy, naprawdę bardzo. Pewnie wkrótce kolejny pobyt...
Zróbmy zakłady. Ja mogę przyjmować. Obstawiam, że żywot pana koda miasta Piotrków Tryb. dwóch tygodni tu nie potrwa. Ktoś inaczej mniema?
He,he,he,Trzy komentarze i już pogróżki?He,he,he.
He, he, he. Przez pół roku bana (banicja - wygnanie precz!) nawet do trzech zapomniało się umieć liczyć, he, he, he. Trzy komentarze, he, he, he, a naprawdę - siedem. He, he, he, trzy komentarze, he, he, he!
Przypomnij sobie swoje pogróżki przed banem! Wszystkie są zarchiwizowane, mimo że większość twoich bezczelnych i bezprawnych wpisów z forum wymieciono jak każde śmieci. He, he, he.
He, he, he. He, he, he, he, he he. Wesoło, he, he, he, he, he
-------------
1. He,he,he,Trzy komentarze i już pogróżki?He,he,he.
2. Koleś,pewnie o tym nie wiesz,bo skąd.Ale masz do wynajęcia dużo wolnego miejsca na szare komórki.
3. Ha,ha,ha,widzę że internet w Tworkach włączyli.
4. janek D. to kawał ............jest.
5. wina janka od balkonów.
6. Noo,komuszki.Wr?????????????????????????????????????????O
7. Super!!!
A mówiłem?Internet jednak włączyli w Tworkach!Stop komunie!
Dziękuję za ten kolejny dowód.
Już wiem, że to ty he he he
A Piotr ma rozwielokrotnienie i niedługo podszyje się jeszcze pod Gienię.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!