Ale że pan Antoni M nie wygrał to skandal powinien powołać komisje śledczą żeby to zbadała
Człowiekiem Roku 2016 powinna teraz zostać żona Pana Haeringa również za zasługi na rzecz PT :)))
Powinien zostać pan stożek bo nie biznes a miłość do zwierząt jest naprawdę bezinteresowną reszta to układy i brudne interesy nie o to przecież w tym wszystkim chodziło sorry takie odnoszę wrazenie
Takie Plebiscyty o dupe potłuc.Pan Gałek to butelier p.Hearinga.
Pan Gałek został człowiekiem roku,ponieważ jak startował to każdy z 2000 tysięcy pracowników musiał obowiązkowo wysłać na niego SMSa.
Kasa Kasa Kasa a potem sie zostaje człowiekiem roku. Prócz tego, że jestem człowiekiem, który najwiecej zarabia na etacie w woj. łódzkim, to co on takiego dla miasta zrobił?
Wygrał bo jest dyrektorem największego zakładu produkcyjnego w Piotrkowie. Kogo wy byście krytykowali jakby Hearing zamknął zakład i około 2000 pracowników wyladowalo na bezrobociu, chyba pana Chojniaka bo tak najłatwiej.
Tego tupu plebiscyty są nic nie warte w zaproponowanej formie. Puki będzie możliwość nieograniczonego głosowania z jednego telefonu to wydaje mi się mało sprawiedliwe. To samo z facebookiem. Osoba która ma prawdziwych znajomych a zazwyczaj to niewielkie grono ma trudniej. I nic nie mam do osób które wygrały. To była impreza komercyjna i tyle nie wnosząca wiele do prawdziwych zasług.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!