tez jestem zdania ze najlepsze sa tradycyjne imiona a nie jakies wymysły!!!
W Tomaszowie spotkałam się z lepszymi imionami : Prescilla, Nikola, Michelle, Liwiusz, Ariel, Fatima, Samanta, Vanessa, Jurand, Abel itp. :)
Kiedyś to był "tasiemiec". Dziś byłby co najwyżej "owsikiem", jeśli by go porównać z amerykańską "Modą na sukces" czy choćby rodzimymi produkcjami typu "Klan", "Złotopolscy", czy "M jak miłość" - każda z nich to prawdziwa "never ending story"...
Wyrazy współczucia dla biednego Leoncia, bo na pewno miał w szkole nielekko. Ale mogło być gorzej. Kiedyś byłem świadkiem, jak rodzina oglądała jakąś południowoamerykańską chałę. I tam był Piruro. A Piruro to w polskiej szkole dopiero miałby przesrane...
Al, przerażasz mnie.
Taki dowcip był o tym, jak w gabinecie psychoterapeuty (Stany Zjednoczone Ameryki Północnej, rzecz jasna)czekają matki z dziećmi na terapię. Zaczyna się rozmowa:
- Ja to mam problemy z nadwagą, uwielbiam słodycze, dlatego nazwałam swoją córkę: Candy, a to może rzutować na jej przyszłość.
- Ja z kolei nazwałam syna: March, bo poznałam męża w marcu, ale to imię jest dwupłciowe, więc syn może mieć problemy w szkole...
Na to trzecia matka do syna: "Chodź, Dick, idziemy do domu".
Ariela i Samante znam osobiście...porazka.Jak można... :(
Eeee tam. Te imiona są całkiem spoko. Ariel powinien spróbować sił w MMA. Imię zobowiązuje - powinien być dobry zarówno w praniu białych jak i kolorowych... :)
Odnośnie imion, to na taki kawał się dziś natknąłem:
Matka miała 3 córki : Akację, Jabłonkę i Cegiełkę.
Pewnego dnia przychodzi do niej jedna córka i się pyta:
- Mamo! mamo! A dlaczego mam na imię Akacja?
- Bo gdy byłaś mała spadł ci na czoło liść Akacji.
Po chwili przybiega druga córa i zadaje podobne pytanie.
- Mamo! mamo! A dlaczego mam na imię Jabłonka?
- Bo gdy byłaś mała spadł ci na czoło liść Jabłoni.
Na końcu przybiega trzecia córa i się pyta:
- Łebełebełebe?
Kawał pochodzi stąd:
http://joemonster.org/art/24681/Wielopak_Weekendowy_DXXXVII
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!