Radomsko ma inwestycje bo ma gospodarza z prawdziwego zdarzenia.W zamian gospodarz Piotrkowa uszczęśliwił nas mediateką.
Ja zarabiam 1950 zł i mi dobrze do tego mam 5 dzieci a inni tylko narzekać potrafią
2 166 666 - koszt stworzenia 1 miejsca pracy (inwestor pieniądze dostał)
A Piotrków zatrzymał się w 2010 roku. Od tego czasu chyba tylko Agata Meble to jedyny inwestor przez całą dekadę! Wszystko inne: Haering, Kaufland, IKEA, Kuehne+Nagel, FM Logistic itd to pobudowało się przed 2010 czyli przed kadencją Krzysia lub podczas jego pierwszych lat urzędowania gdy grunty były już sprzedane przez jego poprzedników!
Kiedu doczekamy sie podobnego zarzadzania w Piotrkowie? Kiedy zamiast mediateki na ktora ludzie sie tak denerwuja bedzie strefa przemyslowa jak w Radomsku ktorej ludzie potrzebuja?
Praca 7 dni w tygodniu jak na plantacji jeszcze baty za brak normy i bez malowania jak ten z wyborczej na Marszu Niepodległości niewolnicy "afroamerykańscy "ludzie POBUDKA
Wszyscy idą do Moszczenicy.bo to najbardziej innowacyjna gmina w Polsce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!