Każdą interwencję policji jak i innych służb zawsze rejestruję w całości moimi kamerami , niczego nigdy nie podpisuję i nie jest to dla mnie dziwne. Pozdrawiam.
Większości przypadków jeżeli poszkodowany zgłosi zastrzeżenia nie będą działać jestem przekonany w 100% natomiast zawsze będą działać jeżeli będzie to potrzebne Policji
Tak jak mówią ludzie ci co byli w Stanach ,, Jak widzę policjanta w Stanach to zaczynam czuć się bezpiecznie a jak widzę policjanta w Polsce to zaczynam się bać"
Niestety ale baterie krótko trzymają i będziemy musieli siedzieć na BP pod zasilaczem.
To w piotrkowskiej policji jest aż 90 policjantów!? W mieście kataklizm drogowy, a policjanta nie uświadczysz! Dlaczego komendant wojewódzki nie przysyła posiłków do patrolowania dróg wokół budowy A4, i ulic Piotrkowa!? WOT mógłby się wykazać!
W końcu z sprawiedliwości stanie się zadość .. Jak kazdy rodowity Piotrkowianin wie co tu się dzieję Nie od dziś. .. W końcu kontrolę będę odbywały się w sposób kulturalny ... Zarabiają inwestycja może w końcu dorównać przyjdzie Unii. ..
Jacy Wy wszyscy jesteście uczciwi. Ciekawy jestem co robią foteliki dziecięce w służbowych samochodach?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!