metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Proponuję badania psychiatryczne ~Proponuję badania psychiatryczne (Gość)10.05.2017 13:26

Zamknąć drzwi i wszystkich poddać badania psychiatrycznym. Pewnie nikt by nie ich nie przeszedł. Możecie się obrażać ale naprawdę ktoś was rzucał jak byliście mali i albo za nisko byl sufit albo zapominał was łapać. Naprawdę ludzie szkoda pisać i języka szczepić.

51

Jak to jest sztuka.... ~Jak to jest sztuka.... (Gość)10.05.2017 13:19

Ludzie nie mówcie mi że to jest jakaś sztuka bo słowo sztuka dyskryminujecie. Malowanie błotem pisanie palcem i inne rzeczy o których nawet nie warto pisać. Każde dziecko w piaskownicy to robi. Tutaj dorośli głupoty robią i wymyślają ze to ma jakieś przesłanie dla ludzkości....hahaha normalnie odechciewa się patrzeć.

71

Jak to jest sztuka.... ~Jak to jest sztuka.... (Gość)10.05.2017 13:05

Ludzie nie mówcie mi że to jest jakaś sztuka bo słowo sztuka dyskryminujecie. Malowanie błotem pisanie palcem i inne rzeczy o których nawet nie warto pisać. Każde dziecko w piaskownicy to robi. Tutaj dorośli głupoty robią i wymyślają ze to g...no ma jakieś przesłanie dla ludzkości....hahaha 😊 normalnie odechciewa się na taki id...zm patrzeć

61

Przejezdny ~Przejezdny (Gość)10.05.2017 11:57

"Loża" (kilka lat temu).
S.P.Gajda: "...jakaś kobieta włanczała się do ruchu".
...
Cecotka:...to był lapsus Freudowski"
Gajda: "A co to jest??"

71

O! ~O! (Gość)10.05.2017 10:33

To prezydent też działa w KOD-zie? Nie wiedziałem.

60

Testoviron ~Testoviron (Gość)10.05.2017 09:18

Jak ktoś się zatrzymał umysłowo na interpretowaniu fraszek to się nie dziwie, że mu się nie podoba

612

!!! ~!!! (Gość)10.05.2017 03:49

No cóż mamy objawienie nowego talentu twórczego w Piotrkowie, a po za tym trochę kodziarzy i bardzo znudzonych bez wyraźnego głębszego sensu i celu w życiu.

113

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)09.05.2017 23:26

Cytuję:
Interakcje – festiwal sztuki trudnej rozpoczęty

Trudnej? Lubię tytuły z ukrytym sarkazmem.

112

Mieszkanka ~Mieszkanka (Gość)10.05.2017 08:30

Już mam dość tych kapel czy nie można wymyślić coś innego a nie to samo w kółko

20

Zanzi ~Zanzi (Gość)10.05.2017 07:23

Znów nas będą "szokować", "zmuszać do myślenia", "twórczo zaskakiwać"... Czyli wyprawiać głupoty i nazywać to sztuką ;)

182

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat