Zamknąć drzwi i wszystkich poddać badania psychiatrycznym. Pewnie nikt by nie ich nie przeszedł. Możecie się obrażać ale naprawdę ktoś was rzucał jak byliście mali i albo za nisko byl sufit albo zapominał was łapać. Naprawdę ludzie szkoda pisać i języka szczepić.
Ludzie nie mówcie mi że to jest jakaś sztuka bo słowo sztuka dyskryminujecie. Malowanie błotem pisanie palcem i inne rzeczy o których nawet nie warto pisać. Każde dziecko w piaskownicy to robi. Tutaj dorośli głupoty robią i wymyślają ze to ma jakieś przesłanie dla ludzkości....hahaha normalnie odechciewa się patrzeć.
Ludzie nie mówcie mi że to jest jakaś sztuka bo słowo sztuka dyskryminujecie. Malowanie błotem pisanie palcem i inne rzeczy o których nawet nie warto pisać. Każde dziecko w piaskownicy to robi. Tutaj dorośli głupoty robią i wymyślają ze to g...no ma jakieś przesłanie dla ludzkości....hahaha 😊 normalnie odechciewa się na taki id...zm patrzeć
"Loża" (kilka lat temu).
S.P.Gajda: "...jakaś kobieta włanczała się do ruchu".
...
Cecotka:...to był lapsus Freudowski"
Gajda: "A co to jest??"
Jak ktoś się zatrzymał umysłowo na interpretowaniu fraszek to się nie dziwie, że mu się nie podoba
No cóż mamy objawienie nowego talentu twórczego w Piotrkowie, a po za tym trochę kodziarzy i bardzo znudzonych bez wyraźnego głębszego sensu i celu w życiu.
Trudnej? Lubię tytuły z ukrytym sarkazmem.
Już mam dość tych kapel czy nie można wymyślić coś innego a nie to samo w kółko
Znów nas będą "szokować", "zmuszać do myślenia", "twórczo zaskakiwać"... Czyli wyprawiać głupoty i nazywać to sztuką ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!