metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)27.11.2010 20:58

Ja się odurzam gałką muszkatołową. I sądzę, że ci inspektorzy sanitarni będą mogli więcej o tyle, że będą mogli mi skoczyć!
PS A jeżeli już ci inspektorzy jakimś cudem zarekwirowaliby mi mój zapas gałki muszkatołowej, to będę ćpał... pierniki toruńskie, co na to samo wyjdzie.
No, tyle, że pewnie z kilo naraz będę musiał ich wsunąć, żeby się dobrze odurzyć.

Komentarz był edytowany przez autora: 27.11.2010 21:08

00

Mniewsiorybka ~Mniewsiorybka (Gość)27.11.2010 21:06

Ci inspektorzy nic nie znajdą bo to cieniasy gorsze od psów milicyjnych. A inteligentny człek zawsze coś znajdzie żeby się odużyć, kiedy zechce. Np.: grzybek łysiczka lancetowata.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.11.2010 22:47

Cytuję:
Mówi Krzysztof Kwiatkowski minister sprawiedliwości:

Drogi Piotrkowianin,
Nadesłane do nas zgłoszenie o moderację artykułu Inspektorzy sanitarni będą mogli więcej zostało przez nas rozpatrzone i anulowane z powodu niesłuszności przesłanego zgłoszenia.
W celu dalszego wyjaśnienia prosimy o kontakt z redakcją strony - kontakt@epiotrkow.pl
Czytaj: Mamy w dupie ten brakujący przecinek, spadaj leszczu i nie zawracaj nam dupy!

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)27.11.2010 23:10

"Piotrkowianin" napisał(a):
Czytaj: Mamy w dupie ten brakujący przecinek, spadaj leszczu i nie zawracaj nam dupy!

Jeżeli już, to ja bym unikał powtórek i to zdanie zapisał tak:
"Mamy w dupie ten brakujący przecinek, spadaj leszczu i nie zawracaj nam gitary!" Czyż zaraz nie lepiej? :)

00

Fotki Fotkiranga28.11.2010 00:38

nie wiem czy tak lepiej z tymi przecinkami.Np: 1 ) twoja stara piła leży w piwnicy ; 2 ) twoja stara piła , leży w piwnicy - no i lepiej ...? A co do artykułu to słyszałem na TV jak robią ludziom wodę z mózgu z tymi środkami.Ponoć 300 osób było w szpitalu ? Tylko nie powiedziano w jakim czasie,na co i czy jest to związane z tymi specyfikami.

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)28.11.2010 02:02

Dopałów oficjalnie nie ma ale ludzie i tak się tym trują.
A legalizacji THC jak nie było tak nie ma i ludzie dalej będą zdychać od ćpania g**a

00

Mniewsiorybka ~Mniewsiorybka (Gość)28.11.2010 12:23

I bardzo dobrze - tym ludziom i światu lżej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat