Jesteś głupi nazywając mnie marzycielem! Wrzuć na luz luzik.
Nie mieszaj polityki do wandalizmu. Jesteś prawicowym oszołomem jak widać.
A nie widzisz zagrożenia, że dzieci są nieprzewidywalne? Że wszystko biorą do ręki nawet leżące na ziemi odłamki szkła? A czy wiesz jak boli zastrzyk przeciwtężcowy? Idź się leczyć kosmito!
Już teraz wiem, że należysz do tych krzykaczy co na sztandarach mieli S a w sercu nienawiść. Popieram OVK. 97-300 to marzyciel idiota co w czasach słusznie minionych zagubił sie a teraz próbuje sie odnaleźć na forum epiotrkow. Krytykant z Bożej Łaski. Psia jego mać.
Raz sierpem,raz młotem,czerwoną hołotę !Stop komunie !
Janek na Supermena !Wszyscy którzy mówili że janek to nieudacznik i do niczego się nie nadaje muszą to teraz odszczekać!Moja propozycja jest taka,wyślijmy janka do Bollywood !!! On się dusi w EP !
luzik napisał ze wykazałem się debilizmem ,czy 146 pkt stwierdzonego IQ o tym świadczy?Chyba że jest jednym z "pomocników"radnego Jana i za 5zeta coś popsuje przy swoim poziomie poniżej100 ,a winko będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!