Może sprawą tej kupy złomu z Bielska B. zainteresowałby się pan poseł Grzegorz Lorek, który tak bardzo dba o dobro mieszkańców swojego terenu?
Panie pośle - prosimy o oficjalne Pana stanowisko w tej sprawie. Czy jest Pan w ogóle zainteresowany poprawą warunków życia ludziom Ziemi Piotrkowskiej, którym już kolejny rok jeden fanatyk z B.B. to życie zatruwa?
Czy Pan, jako zwykły obywatel tego miasta tego nie widzi i nie słyszy?
Czy ma Pan kontakt ze Stowarzyszeniem Eko Piotrkowskie?
A może pozostaje nam tylko czekać na radosną wiadomość o kolejnym incydencie, tym razem z udziałem tej latającej paskudy?
Uważam, że nowym Prezydentem Miasta powinna zostać osoba , która wyprowadzi z naszego lotniska ten hałasujący, latający złom i zapadnie oczekiwana przez bardzo wielu mieszkańców cisza. Ja głos na taką osobę z całą pewnością oddam.
Buczenie skyvana słychać w odleglosci 20 kilometrow od lotniska..... Ciągłe, jednostajne buczenie. Nie chcemy zamknięcia lotniska tylko pozbycia się tej latającej trumny. To własnie przez ten samolot jego wlasniciel został wydalony z 2 lotnisk w kraju. Chyba cos jest na rzeczy ?
Wkurza nas ten buczacy zlikwidować go boy już go my dosyć w tym podłym mieście
Tak zaorajcie lotnisko, postawcie kolejny kościół będzie cicho i cudownie.Mam wrażenie że w Piotrkowie ludziom naprawdę odbija. Fajnie że jest lotnisko są skoki spadochronowe ktoś w ogóle słyszy w Polsce o naszym mieście. Co komu przeszkadza samolot nad głowami? A dzwony bijące w niedzielę wam nie przeszkadzają? Mi bardzo ale jakoś nie domagam się zamknięcia wszystkich kościołów Najwięcej mają pewnie do powiedzenia ci co w d... g.... widzieli. A to że kolejne firmy wyprowadzaja sie z Piotrkowa wam nie przeszkadza bo mamy takie nieudolne władze? Jacy mieszkańcy taka władza. Totalny ciemnogród.
Żeby było jasne, ten durny samolot słychać w całym powiecie a nie tylko dookoła lotniska. Na większych lotniskach hałas generowany przez samoloty jest mniej uciążliwy dla ucha i trwa dosłownie chwilę. Buczenie SKYVANa słychać CAŁY CZAS w obrębie kilkunastu kilometrów z przerwami na tankowanie i załadunek skoczków. Nikomu nie przeszkadza lotisnko, tylko ten JEDEN KONKRETNY samolot !!! P51 - czy ty tego nie możesz zrozumieć ? Dziesiątki albo setki ludzi z całej polski się świetnie bawi ( same obce rejestracje na lotnisku) kosztem tysięcy ludzi dookoła. To jest jakiś koszmar, wracasz z pracy i słyszysz jednostajne buczenie
Szkoda ,że nie rozwalił się ten stary trup latający, zwany kibelwagon. Wszyscy wiemy o jaką ruinę chodzi....
Nie najlepiej boisko z podatków naszych. Zaorać boiska sobie blokersy możecie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!