Nie najlepiej boisko z podatków naszych. Zaorać boiska sobie blokersy możecie
Nie najlepiej boisko z podatków naszych. Zaorać boiska sobie blokersy możecie
Szkoda ,że nie rozwalił się ten stary trup latający, zwany kibelwagon. Wszyscy wiemy o jaką ruinę chodzi....
Żeby było jasne, ten durny samolot słychać w całym powiecie a nie tylko dookoła lotniska. Na większych lotniskach hałas generowany przez samoloty jest mniej uciążliwy dla ucha i trwa dosłownie chwilę. Buczenie SKYVANa słychać CAŁY CZAS w obrębie kilkunastu kilometrów z przerwami na tankowanie i załadunek skoczków. Nikomu nie przeszkadza lotisnko, tylko ten JEDEN KONKRETNY samolot !!! P51 - czy ty tego nie możesz zrozumieć ? Dziesiątki albo setki ludzi z całej polski się świetnie bawi ( same obce rejestracje na lotnisku) kosztem tysięcy ludzi dookoła. To jest jakiś koszmar, wracasz z pracy i słyszysz jednostajne buczenie
Tak zaorajcie lotnisko, postawcie kolejny kościół będzie cicho i cudownie.Mam wrażenie że w Piotrkowie ludziom naprawdę odbija. Fajnie że jest lotnisko są skoki spadochronowe ktoś w ogóle słyszy w Polsce o naszym mieście. Co komu przeszkadza samolot nad głowami? A dzwony bijące w niedzielę wam nie przeszkadzają? Mi bardzo ale jakoś nie domagam się zamknięcia wszystkich kościołów Najwięcej mają pewnie do powiedzenia ci co w d... g.... widzieli. A to że kolejne firmy wyprowadzaja sie z Piotrkowa wam nie przeszkadza bo mamy takie nieudolne władze? Jacy mieszkańcy taka władza. Totalny ciemnogród.
Wkurza nas ten buczacy zlikwidować go boy już go my dosyć w tym podłym mieście
Buczenie skyvana słychać w odleglosci 20 kilometrow od lotniska..... Ciągłe, jednostajne buczenie. Nie chcemy zamknięcia lotniska tylko pozbycia się tej latającej trumny. To własnie przez ten samolot jego wlasniciel został wydalony z 2 lotnisk w kraju. Chyba cos jest na rzeczy ?
Uważam, że nowym Prezydentem Miasta powinna zostać osoba , która wyprowadzi z naszego lotniska ten hałasujący, latający złom i zapadnie oczekiwana przez bardzo wielu mieszkańców cisza. Ja głos na taką osobę z całą pewnością oddam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!