Podobno od marca ma być tylko jedna para połączeń? Ja podziękuję, samochód swój mam.
Solidaruchu rozwaliły gospodarkę transport zbiorowy do pracy nie dojedziesz za nic nie mając auta czyli niszczenie polskiego narodu trwa nadal. Pociągiem od lat już nie jechałem i nie będę bo nie ma dokąd a do pracy dojeżdżam autem b nie ma innego wyjścia. Pociągi wożą powietrze zamiast pasażerów taka jest prawda a do tego bilety zbyt drogie
9:35 - 12:05
Jak to mamy rozumieć? Pociąg będzie stał na torze w tym przedziale godzinowym? Czy może pojawi się przejazdem tylko w tych godzinach na chwilę? Może to ktoś doprecyzować?
Dziękujemy, że będziemy mogli zobaczyć pojazd, zamiast z niego skorzystać.
To już teraz wiem dlaczego nie mogłem jeść i nie mogłem spać bo nie wiedziałem kiedy zobaczę impuls2 teraz zaczynam oczekiwanie i rozmyślanie gdzie i po co pojadę najprędzej do darczyńcy sokalskiego do Łodzi bo blisko a kultura jest dla Piotrkowa najważniejsza ale bez mediateki.
Cieszta się ludzie. Dobiega druga dekada XXI wieku a kolej /nie ważne pod jakim szyldem/ udostępnia do....prezentacji i zwiedzania pociąg. Przecież takie ustrojstwo Francuzi ,Japończycy ,Niemcy oglądali już pół wieku temu i od tego czasu jeźdzą te słady cztery razy szybciej niż toto...
czy te opóżnienie to kara za niezależność miasta i nie podporządkowanie się dyktatowi popisu.
W tych godzinsch bedzie mozna go oglądac? Bo nie kumam.... bilety trzeba jakies kupic? Czy autor mogł by troche poprawic tekst?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!