Powinni sprawdzać bo dużo ludzi nadal pali śmieci (kto wie czy nadal nie wywozi do lasu) - dom niby nie oddany do użytku a tak naprawdę mieszka tam rodzina już od paru lat.
Jednym słowem mafia urzędnicza chce sciagac haracz bo innaczej tego nazwać sie nie da
W gminie Rozprza jest jeden pojemnik na śmieci na posesji do którego nie można nic wrzucac! Szkło, plastik, papier, popiół itd trzeba wywozić samemu do różnych miejsc, a kto mi za paliwo zapłaci? Za co gmina bierze pieniądze za smietniki do ktorych nie wolno nic wrzucac? W innych gminach umieją dać pojemniki lub worki na segregacje, a w tej gminie nic i jeszcze płać! Ludze weźmy sie za to! Gdy dzwoniłem do Urzędu Gminy jakaś Pani powiedziała mi że ona wie ze jest taka sytuacja i nic nie zrobią. Płacimy to wymagajmy.
Inwigilacja pełną gębą, daniny nie unikniesz biedny mieszkańcu ;)
Praca urzędnika zaczyna się od czajnika! ! ! ....... i szukania śmieci ........ które nadal uprzątane są nieterminowo i bałaganiarsko ..........
Przypomnijcie sobie wszyscy jak to cenowo wychodziło zanim wprowadzono ten kretyński podatek. Ubrali tenże kolejny podatek w ochronę środowiska, ekologię i inne farmazony a ciemny lud łyknął haczyk wyśmienicie.
A Ci co koczują cały rok w domkach kempingowych na działkach lub nad zalewem? Co z takimi?
Jak Juko przejęło wywóz śmieci , tak popsuli kosz na śmieci w Rynku Tryb.2 i do tej pory stoi ten popsuty i śmierdzący kosz na podwórku. Oczywiście, za wywóz sobie karzą płacić i to sporo. Takie moje spostrzeżenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!