A ci ratownicy i ratowniczki nad Bugajem! Przyjeżdżały o 10:12 (krótko ostrzyżona kobieta, około 30 lat) i... zapaliła sobie papieroska. Ciekawe jaka jest wydolność fizyczna tych ratowniczek?
A do tego jeszcze te kudły! Urzędnik samorządowy...
Do Anna Z: Jesteś kobietą czy mężczyzną? "pracowałem" czy "pracowałam" ?
do Anny Z. Nie podniecałbym się tak bardzo. Jeśli chodzi o okulary lecznicze u krótowidza /sam nim jestem/ w pewnym wieku uciążliwe jest zdejmowanie /do czytania/ i zakładanie okularów powtórnie.I nikt mnie nie uważa za chama. To raczej można panu dyrektorowi wybaczyć. A inne sprawki..to insza rzecz.
cała MOSZCZENICA - i okolice !jest zatrudniona na OSIR - ludzie z miasta Piotrków Tryb - sa nie dopuszczeni do pracy w mieście - WIEŚ RZĄDZI MIASTEM!
Pieniądze są potrzebne, żeby dyrektor mógł sobie wyrównać "straty moralne" po wycieczkach do sądu w sprawie balonowej
Otóż to! Panie Heinzel, już czas najwyższy wymienić te nabzdyczone, udzielne hrabiny, na osoby które miło i kulturalnie obsłużą klientów.
Czytam i nie wiem o co wam wszystkim ludzie chodzi??,czepiacie się o szczegóły jakimi są okulary i włosy - taki sposób bycia , macie pretensje o to ile ten dyrektor zarabia - przecież piastuje jakieś stanowisko, na którym zarobić musi... Ile kasy więcej potrzebuje na pensje dla pracowników - istnieje coś takiego jak inflacja...A do tego jeszcze pracownicy... Nie chodzę na pływalnię często ale zdarza mi się bywać i nigdy nie byłam źle obsłużona, zawsze miło i kulturalnie osoby pracujące na recepcji odpowiadały na moje pytania i wątpliwości - nie wiem o co się czepiacie ? Może warto popatrzeć na panie pracujące w samym urzędzie miasta, jak się idzie jako petent i stoi w kolejce kilometrowej, bo jedna z pań ma śniadanie, druga dostała telefon a wolne jest tylko jedno okienko..., że nie wspomnę że NIGDY nie zostałam przyjęta z uśmiechem... Tam jak się idzie to się ma wrażenie że jest się intruzem, którego nikt nie chce widzieć. Jeśli chodzi o ratowników na słoneczku, na które nie uczęszczam to jeśli są to ci sami co pracują na pływalni to z opinią niektórych mogę się zgodzić 50/50 - na pewno powinno się skonfiskować telefony komórkowe
Panie Dyrektorze, może jakieś szkolenie z obsługi klienta dla Pań z Belzackiej. Obsługa starsznie niesympatyczna, wszytsko z wieleką łaską a już nie daj Boże zapytać sie o coś więcej. Niestety takich opini jak moją jest bardzo dużo...
a może tak ciąć koszty w OSIRZE jak to się robi w normalnych firmach. Czy każdy musi dostać podwyżkę? Podwyżka też może być formą wyróżnienia dobrego pracownika. A do mieszkanki obecnie nie ma inflacji tylko deflacja.
W mojej firmie w tym roku z uwagi na sporą inwestycję podwyżki są minimalne i nie dla wszystkich( firma z udziałem skarbu państwa).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!