normalni ludzie ,którzy widzą,co wyprawia ta partyjna dzicz,zostaną w domach.
Mojego głosu nie dostanie nikt.
Ja i moja rodzina pójdziemy i zagłosujemy na KNP(podobnie większość moich znajomych). To jest aktualnie jedyna alternatywa!
Jest niedziela ......... plebani na kazaniach podczas nauczania przekażą barankom jak i na kogo mają głosować ...... przerabiali już to przed referendum i wcześniej .........
Czy KNP jest alternatywą do EuroParlamentu to nie wiem, bynajmniej jak oni pojadą to będzie śmiesznie. W wyborach do naszego parlamentu to tak z ekonomicznego pkt widzenia to są alternatywą. Ale w Europarlamencie będą w dużej mniejszości więc będą tylko mówić jaka UE jest głupia czyli będzie śmiesznie.
Nie mogę się doczekać tego głosowania. Tylko nie wiem na którą euro-łajzę mam zagłosować. Chyba na tych co najwięcej wydali na banery.Przecież zainwestowali i musi im się zwrócić.
Pamiętajcie tylko, że głosowanie na pierwszego na liście to także głosowanie na aktualnego szefa partii w rozgrywkach wewnątrz partyjnych.
a to bardzo niedobrze, trzeba iść, ale nie głosować na te partie co siedzą już w sejmie i senacie lub oddać głos nieważny, aby liczyła się frekwencja. Może to nie sprawi, że nie wejdą "celebryci", ale pokaże że społeczeństwo jest już zmęczone, wkurzone i ma gdzieś tą obecną propagandę sukcesu. Może po tym głosowaniu dużo partyjniaków zmieni swoje podejście. Jest to wątpliwe, ale jak się będzie narzekało i nic nie robiło to nic się nie zdziała.
Zresztą z tych mniejszych partii z regionu łódzkiego startują:
Ruch Narodowy, Nowa Prawica, Demokracja Bezpośrednia, Partia Zieloni.
Szczególnie dla młodych interesujące mogą być partie KNP i DB. Odradzam stanowczo PO, PiS, SLD-UP, PSL, E+TR. Poza tym są tez niezbyt ciekawe Polska Razem, Solidarna Polska, Samoobrona.
http://pe2014.pkw.gov.pl/pl/
dokładnie, nie głosować na pierwszych na liście, ale nie do końca również na celebrytę telewizyjnego, dużo jest też na listach na kolejnych miejscach emerytów, rencistów (wpisany zawód ;)) i dzieci głów partii. Na te osoby na pewno nie głosować.
Wisząca szmata przy drodze to inwestowanie ? To szczyt obłudy. Szkoda, że głosowanie na jakiegoś tam hipotetycznego dobrego kandydata oznacza głosowanie na partię.
Jak narazie żaden mnie nie przekonal swoim programem ,im zalezy na tym by do koryta sie dostac a nie o nasze dobro...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!