metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marian ~Marian (Gość)31.12.2013 15:33

Ja Sylwester Ty Sylwester ja obracam Twoją szwester...

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)31.12.2013 19:14

Cytuję:
Niestety w ostatnich latach popularność imienia Sylwester systematycznie spada.

No to po tej informacji:

Cytuję:
Imię Sylwester wywodzi się z łaciny, od słowa silvestris, które oznacza „człowieka dzikiego, żyjącego w lesie”.

pewnie jeszcze bardziej spadnie... :)

00

toya ~toya (Gość)31.12.2013 19:48

Dziś to oni świętować będą podwójnie – początek nowego roku i własne imieniny.
Czy 31grudnia to początek nowego roku - czy koniec starego??????

00

97-300 97-300ranga02.01.2014 10:24

Ares ... tu nie chodzi o fajerwerki lecz o imieniny.Czy kiedykolwiek nauczysz się czytać ze zrozumieniem ...,przecież to takie proste. No tak ale nie dla Ciebie.

00

coki ~coki (Gość)02.01.2014 11:04

Pokazałes aresku w tym poście całą swoją inteligiencję,lepiej zamilcz ... na jakiś czas i przestań się ośmieszać. Polewkę mamy tu z Ciebie doskonałą.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)02.01.2014 20:23

"97300" napisał(a):
Ares ... tu nie chodzi o fajerwerki lecz o imieniny.Czy kiedykolwiek nauczysz się czytać ze zrozumieniem ...,przecież to takie proste. No tak ale nie dla Ciebie.

"coki" napisał(a):
Pokazałes aresku w tym poście całą swoją inteligiencję

Po co tak pod kilkoma nickami się wypacać? ;) Ale ja nie o tym. Ktoś tu na forum zapytał, czy będzie w mieście Sylwester, a ktoś inny odpisał, pokazując link do info o pięciominutowych fajerwerkach, jako substytut "piotrkowskiego Sylwestra". Jak już chcesz błysnąć, to bez gorączki, może wtedy Ci wyjdzie ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat